Identificer mistænkelig aktivitet og forebyg svindel

Experian Fraudnet hjælper dig til at sikre og verificere dine kundeoplysninger

Fraudnet hjælper dig til at sikre og verificere dine kundeoplysninger

Der er fart på udviklingen i nye teknologier. Forbrugere anvender i højere grad internetbaserede løsninger i deres dagligdags gøremål – lige fra Netbank til madindkøb. Det stiller virksomheder overfor voksende udfordringer med at forebygge onlinesvindel.

Har du også behov for at beskytte dine gode kunder og sensitive data på den mest optimale måde, og beskytte dig selv mod online bedrageri?

Experian hjælper alle typer virksomheder med at forhindre svindel og blive bedre til at sikre og verificere kundeoplysninger og beskytte sig selv mod svindel – uden at forringe kundeoplevelsen.

FraudNet analyserer din kundeportefølje og fastslår risikoniveauet for dig, samt identificerer de digitale enheder, der bliver brugt og genkender dem. Det betyder at du får mulighed for et ekstra lag af sikkerhed, da FraudNet analyserer de enheder som kunder, og potentielle svindlere, rammer din platform med. Løsningen identificerer og overvåger alle typer digitale enheder, såsom computere, iPads og mobiltelefoner. FraudNet overvåger porteføljen og afdækker høj-risiko aktiviteter – uden at påvirke den samlede kundeoplevelse for slutbrugeren.

Når FraudNet finder mistænkelig adfærd vurderes risikoen ved hjælp af Experians værktøjer, så du straks kan reagere og dermed forebygge svindel.

Hvordan fungerer FraudNet?

 • Fraudnet er en risikoplatform, designet til at identificere svindel med konti, indbrud i eksisterende konti og udførelse af falske transaktioner online og via device genkendelse
 • Den analyserer din kundeportefølje og fastslår risikoniveauet for dig
 • Den identificerer også de digitale enheder, såsom computere, smartphones, iPads mm.der bliver brugt og genkender dem
 • Den analyserer for tidlige indikatorer på svindel, såkaldte ”early warnings” og om der er tegn på overtagelse af konti

Fordele ved FraudNet

 • Fås som en hosted løsning
 • Giver en gnidningsfri kundeoplevelse og overvågning
 • Genkender devices uden brug af bruger loggede oplysninger
 • Slutbrugerne føler sig sikre og det beskytter virksomhedens omdømme
 • Finder hurtigt tegn på organiseret svindel og mistænkelig adfærd
 • Sikrer dig mod online bedrageri og tab af penge og sikkerhed
 • FraudNet linker aktiviteter fra en digital enhed på tværs af flere konti og digitale kanaler

Vil du høre mere om, hvordan Fraudnet kan beskytte din forretning?

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere