Få indblik i dine virksomhedskunders fremtidige betalingsevne

Den økonomiske situation for virksomheder ændrer sig konstant og derfor skal scoringer også konstant være opdateret.

Commercial Delphi

Den økonomiske situation for virksomheder ændrer sig konstant og derfor kræver dette, at scoringer konstant er opdateret.
En Commercial Delphi Score er en løsning, der i realtid, beregner sandsynligheden for, at en virksomhed får betalingsproblemer inden for de kommende 12 måneder. Med en Commercial Delphi Scoring får du derfor langt bedre mulighed for at styre uden om virksomheder, der står over for konkurs, tvangsopløsning, betalingsstandsning, inkasso eller andet. Du kan bruge oplysningerne til at vurdere kunder, leverandører eller samarbejdspartnere.

Markedets mest avancerede og pålidelige kreditvurdering
En Commercial Delphi Score er en avanceret kreditvurdering, da den er beregnet på baggrund af omfattende datamateriale. Commercial Delphi består af en meget avanceret matematisk model, der er baseret på meget store mængder historisk og realtids datamateriale fra RKI og erhvervsdata fra KOB – En helt unik kombination der kun forefindes hos Experian.

Fordele ved Commercial Delphi:

  • Fordele ved Commercial Delphi
  • Kan score både små og store virksomhede
  • Vurderer sandsynligheden for betalingsvanskeligheder i den kommende periode
  • Er gjort brugervenlig i form af vurdering fra ”meget høj risiko” til ”meget lav risiko”
  • Minimerer din risiko ved valg af leverandører og kunder
  • Beregnes i realtid

Hvad indeholder Commercial Delphi?

  • Stjernemarkering: Med Commercial Delphi får du en stjernemarkering, som angiver, hvilken risikogruppe virksomheden tilhører. Ingen stjerner er udtryk for eksisterende betalingsvanskeligheder, en halv stjerne er et udtryk for meget høj risiko, og fem hele stjerner er udtryk for meget lav risiko.
  • Commercial Delphi er skabt til at kunne vurdere alle virksomheder i Danmark. Den kan således bruges til at score alt fra enkeltmandsvirksomheder til de helt store danske virksomheder.
  • Solidt datagrundlag: Commercial Delphi bygger på regnskabsinformationer, virksomheders-alder, status, juridisk form, betalingserfaringer, RKI anmærkninger, officielle registreringer, fast ejendom og branche.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Delphi for Collection

Forudse konkurser og undgå tab med Delphi for Collection. Vi kan forudsige sandsynligheden for, at en virksomhed går konkurs indenfor 6 måneder således, at du kan sikre dig, at inddrive gæld før det er for sent