Få indblik i en virksomheds betalingsmønster og kreditværdighed

Ved du om dine kunder betaler deres andre regninger til tiden?

Kan dine kunder betale til tiden?

Med Experians betalingserfaringer får du indblik i en virksomheds Betalingsmønster og dermed deres kreditværdighed.

Experian indsamler og analyserer data, såkaldte betalingserfaringer, om hvordan virksomheder betaler deres fakturaer og omdanner det til Betalingsmønstre. Det er vigtige data, da de kan give dig de første alarmsignaler om ændringer hos kunder og leverandører. Det hjælper dig til at skræddersy dine kunders betalingsbetingelser og forebygger tab, da du kan være på forkant med udviklingen.

Hvilke parametre ser vi på?

  • Experian ser på hvornår fakturaerne bliver betalt, betales de små fakturaer først og er der forskel på hvordan kunden betaler jer i forhold til andre? Betaler de for sent, og hvis ja, hvor sent?
  • En Betalingsmønsterrapport giver dig dermed unikke data om hvordan danske virksomheder betaler deres fakturarer og Experian er markedsledende indenfor indssamling af betalingserfaringer. Betalingsmønster rapporterne kan give dig en god indikation på, om du for eksempel skal ændre dine betalingsbetingelser overfor kunden.

Fordele ved Betalingsmønster

  • Minimering af risiko for tab
  • Danmarks største database over betalingserfaringer
  • Se faresignaler fra kunder og leverandører og nå at reagere
  • Betalingserfaringer fra alle typer af danske virksomheder
  • Indblik i dine kunders Betalingsmønster
  • Sammenligning med normalen for danske virksomheder

Vil du høre mere om, Experians Betalingsmønsterrapport?

Det hjælper Betalingsmønsterrapporten dig med

Reagér før det er for sent

Med Betalingsmønsterrapporten får du en tidlig indikation på, om den virksomhed du handler med er i betalingsvanskeligheder, og kan nå at reagere i tide.

Unikke data

Experian samler betalingserfaringer ind fra alle virksomhedstyper i Danmark og har dermed unikke data af højeste kvalitet, så du kan forebygge tab.

Kend dit leverandør-net

Kend dit leverandør-net

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere