Datadrevet indsigt styrker din evne til at træffe bedre beslutninger og optimere væksten

Løber din virksomhed ligeså hurtigt som Gazeller?

I en verden i konstant forandring hvor markedsbetingelser og konkurrence truer din virksomheds position i markedet, er innovation og nytænkning nøglen til at sikre din virksomheds fremtid.

Experian er partner og dataleverandør på Børsen Gazelle, og vi prøver at hjælpe gazellerne til at drage endnu mere nytte af data. Vi kan også hjælpe dig med at skabe den nødvendige konkurrencefordel via datadrevet vækst.

Vores undersøgelser har vist, at mange organisationer har svært ved at få det fulde potentiale ud af de data, der er til rådighed for dem på trods af de forskellige avancerede analyseteknikker, der er til rådighed i dag. Vi tror på, at det gøres lettere for virksomheder at arbejde med data og lave analyser, og at man ikke skal være dataanalytiker for at gøre brug af dem. Hos Experian kan vi give dig de værktøjer og den ekspertise, du har brug for til at finde muligheder for din virksomhed.

Tjek din rating

Vis omverdenen, at du er en troværdig og pålidelig samarbejdspartner

Vis omverdenen, at du driver en sund og økonomiske stærk forretning med Experians grønne RKI logo, som er et symbol på at du som virksomhed har opnået den højeste kreditværdighed i Danmark.

Tjek din virksomheds rating

Se eller gense masterclassen: Lær, hvordan du beskytter din virksomhed mod dårlige betalere, og bliv klogere på inkasso

Dårlige betalere kan spænde ben for din virksomheds vækst. På denne Børsen Gazelle-masterclass vil chefkonsulent i Experian Jakob Færgeman gøre dig klogere på, hvordan du laver en god kreditvurdering. Hør også RKI-specialist i Experian Mette Frølund fortælle om, hvordan du håndterer dårlige betalere og driver en effektiv inkassostrategi.

Og mød credit officer i Lendomatic Henrik Engel, der fortæller, hvordan de håndterer kreditvurdering hos Lendomatic.

Vi hjælper dig med at:

  • Få det fulde udbytte af dine data
  • Træffe bedre, datadrevne beslutninger
  • Gøre din forretning hurtigere og mere effektiv

Drager du nytte af din data?

  • Kun 29% af organisationer formår at kombinere datakilder, så de opnår indsigt
  • 40% af virksomheder tager stadig beslutninger på baggrund af intuition og egne holdninger
  • 78 % af organisationer har investeret i avancerede analyser

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af din data?

Få mere viden...

Konsulentydelser

Vores konsulenter kan hjælpe dig med at optimere dine forretningsprocesser, og gøre din virksomhed i stand til at træffe bedre, datadrevne beslutninger. Vi lader din virksomhed løbe med Gazelle-fart.

Experian Ascend

Experian Ascend er et effektivt og sikkert analysemiljø, der kan bruges on-demand, og som gør dig i stand til at imødese og evaluere kritiske forretningsbeslutninger hurtigere og med større indsigt end nogensinde før.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere