Små og mellemstore virksomheder

Forbedre din organisations tilgang til kreditvurderinger, risiko, salg, kundestyring og marketing.

Boost din virksomheds performance med data og analyser

Det er ikke kun store virksomheder, der kan drage fordel af data. Små og mellemstore virksomheder kan – ligesom større virksomheder – drage nytte af at bruge data til at træffe beslutninger – bedre beslutninger giver en bedre bundlinje.

Der er mange måder, hvorpå små og mellemstore virksomheder kan bruge data til deres fordel. For eksempel kan de bruge data til at måle deres kundeadfærd, forbedre deres marketingstrategier, forudsige fremtidige tendenser, identificere muligheder for at øge produktiviteten, opdage usædvanlige hændelser og adressere dem hurtigere og bedre, og meget mere.

Alt i alt er brugen af data en nøglefaktor, når det kommer til at opnå succes for små og mellemstore virksomheder. Ved at træffe informerede beslutninger baseret på data, kan virksomhederne opnå en konkurrencefordel, øge deres effektivitet og forbedre deres bundlinje.

 

De tre sørste udfordringer for små og mellemstore virksomheder og tre områder, hvor data gør en forskel

Nogle gange kan det være svært at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte. Vores undersøgelser viser, at øget omkostninger, kundeoplevelsen og kreditvurderinger  er tre områder, hvor du som SME virksomhed med fordel kan drage nytte af data, analyse og indsigt.

Øget omkostninger

Verden er af lave. Inflation, energipriser og øget omkostninger gør det svært for små og mellemstore virksomheder at drive deres forretning. Data kan gøre uforudsigeligheden mindre.

Data, onboarding og kunderejse

Små og mellemstore virksomheder vil gerne være datadrevet – og de forsøger – men de ender ofte med at være drevet af mavefornemmelse. Data og datahåndtering er to parametre de fleste små og mellemstore virksomheder har svært ved – sådan bør det ikke være.

Kreditvurderinger og kreditprofiler

En kreditprofil er en samling af informationer om en virksomheds eller en persons økonomiske historie og kreditværdighed. Det er tidskrævende og besværligt at indsamle alle informationerne – det kan vi hjælpe dig med.

Vil du høre mere om hvordan vi hjælper SME-virksomheder eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Sådan kan vi hjælpe dig

Data bør indgå i alt, hvad du gør. Data spiller både en vigtig rolle i din daglige drift, men også når det kommer til forretningsudvikling. Ved at bruge data til at træffe informerede beslutninger kan du forbedre dine resultater og øge din bundlinje – på én og samme tid.

Skab et stærkt fundament med data og datakvalitet

Når du har styr på dine data, har du styr på din forretning. Hos Experian har vi årtiers erfaring med at skabe det stærke fundament for brugen af data. Vi hjælper også gerne dig. 

Kreditvurder dine kunder med data

En kreditprofil er en samling af informationer om en virksomheds eller en persons økonomiske historie og kreditværdighed. Det er tidskrævende og besværligt at indsamle alle informationerne – det kan vi hjælpe dig med.

Forbedr kundeoplevelsen med data

For at give dine kunder den bedste oplevelse er det vigtigt at kende dem godt. Brug data og analyser til at lære dem bedre at kende – og gør oplevelsen bedre allerede fra start af. Vi har løsninger der hjælper virksomheder med alle data-behov. 

Ny rapport: Kreditvurdering i krisetid og realtid

Hvor godt kender du dine kunders økonomi? Måske lavede du en kreditvurdering, da kundeforholdet begyndte i sin tid. Men hvordan går det for dem lige nu?

Det er vigtigere nu end nogensinde før at være på forkant med dine kunders betalingsevne – det der er virkelighed i dag, kan se fuldstændig anderledes ud i morgen. En forkert vurdering af en kundes evne til at betale sine regninger kan koste mange penge på bundlinjen. Hør alarmklokkerne ringe, inden det går galt. 

Læs mere og hent rapporten

Data er i hjertet af alt, hvad vi laver hos Experian

Det bør det også være for dig, specielt hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed. Vi har efterhånden arbejdet med mange beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder, og de fleste ønsker at højne eller styrke kundeoplevelsen og investere i digitalisering af forretningskritiske arbejdsgange. Det bør give anledning til eftertanke. Vi har flere værktøjer og løsninger, som sætter data i centrum – og gør det nemmere at være lille eller mellemstor virksomhed.

5 vigtige områder som kan hjælpe dig med at arbejde datadrevet

Ved I, hvilke data I har brug for, for at nå jeres forretningsmæssige mål?

I guidenher, har vi samlet 5 vigtige områder hvor data og BusinessInsight hjælper virksomheder med at arbejde datadrevet og skabe succes.

Se guiden her

Sådan kan Experian hjælpe SME-virksomheder

Hos Experian kan du få hjælp til at strømline jeres onboarding processer så disse opleves som enkle og hurtige, behandle kunde-henvendelser ekstremt hurtigt og forbedre jeres back-end-processer samt fjerne risici fra jeres transaktioner.

BusinessInsight

BusinessInsight giver dig adgang til Experians unikke erhvervsdatabase med detaljeret information om alle aktive virksomheder i Norden. 

I BusinessInsight kombinerer vi data om kreditvurderinger med  marketing- og analysefunktioner, der giver dig et utal af muligheder for at optimere din forretning hvad enten det er en markedsanalyse, målgruppesøgning eller om du udvider din forretning til andre geografiske områder.

Anbefalede løsninger

Vil du høre mere om hvordan vi hjælper virksomheder i teleindustrien eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.