Vi samarbejder

for kvalitetsydelser til dig

Vores partnere

Experian er en del af BIGNet-samarbejdet, der gør det lettere og mere sikkert at kreditvurdere internationale virksomheder. BIGNet er en sammenslutning af de bedste kreditvurderingsbureauer i verden, der i hvert land leverer den højeste kvalitet af lokale data. Takket været samarbejdet kan Experian tilbyde online kreditrapporter på virksomheder i Europa i et standardiseret format (og standardiseret risikovurdering) i det sprog, kunden foretrækker.    

E Foqus A/S er en internationalt orienteret og vertikalt fokuseret softwarevirksomhed, med kompetence og forretningsløsninger til virksomheder specielt indenfor leasing og shipping.

Vores fokus er således at hjælpe virksomheder indenfor udvalgte brancher med at forbedre deres resultater gennem implementering af effektive og målrettede forretningsløsninger hovedsageligt baseret på Microsoft Dynamics NAV.

E Foqus A/S blev etableret den 1. januar 2000 og er Microsoft Gold Certified Business Solutions Partner.

Vores CRM-platform hjælper vores kunder med at løse processer i salgs-, marketing-, service- og helpdesk-funktioner.

Mere end 20 års CRM-erfaring, 11.000 tilfredse kunder – for slet ikke at nævne flere designpriser – er ikke kun et vidnesbyrd om vores produkters design og anvendelighed, men også om den måde, hvorpå vi har hjulpet vore kunder med at opnå succes.

Axdata har udviklet standard Microsoft Dynamics AX integration løsninger til KOB Open, RKI personsøgning, Markedsovervågning, BEEF, Aktiv KreditSøgning. Vi har siden 2002 leveret +70 løsninger sammen med Experian.

Axdata har siden 1997 arbejdet med ERP-løsningerne Microsoft Dynamics AX og XAL. Vi har 7 kontorer i Danmark og Norge.

Vores kunder arbejder med logistik, produktion, service og projekt. Med standard Microsoft Dynamics AX og vores moduler håndterer vi alle faser i implementeringsprocessen.

Axdata A/S er Microsoft Gold Certified Business Solutions Partner.

Axdatas kunder siger:

"KOB integrationen via Microsoft Dynamics AX forbedrer vores kreditvurdering af nye kunder og forbedrer vores debitoropfølgning af eksisterende kunder."

Peter Rich Thomsen, Økonomichef BRD.KLEE A/S

"Jeg bruger KOB Integrationen til Microsoft Dynamics AX til at finde de helt rigtige nye potentielle kunder. Løsningen spare mig for en masse tid og jeg føler mig samtidig bedre klædt på når jeg står overfor kunderne."

Kim Dyhr Jørgensen, Salgskonsulent Scandinova A/S