Vores partnere

Realiser jeres forretningspotentiale sammen med Experian

Kontakt os

Vi er stolte af at præsentere vores netværk af dedikerede partnere, der arbejder hånd i hånd med os for at levere førsteklasses tjenester til dig. Samarbejde er nøglen til kvalitet, og vores partnere repræsenterer det bedste inden for deres respektive områder.

Vores partnerskaber er bygget på tillid, professionalisme og en fælles vision om at skabe enestående oplevelser for vores kunder. Uanset om det er teknologiske løsninger, innovative produkter eller ekspertise inden for serviceområdet, er vores partnere dedikerede til at levere kvalitet i hvert samarbejde.

Tag et nærmere kig på vores partneres profiler og opdag, hvordan vores fælles bestræbelser resulterer i overlegne ydelser, der gavner dig. Vi er glade for at have disse dygtige partnere med om bord og ser frem til at fortsætte med at skabe enestående resultater sammen.

Experian er en del af BIGNet-samarbejdet, der gør det lettere og mere sikkert at kreditvurdere internationale virksomheder.

BIGNet er en sammenslutning af de bedste kreditvurderingsbureauer i verden, der i hvert land leverer den højeste kvalitet af lokale data. Takket været samarbejdet kan Experian tilbyde online kreditrapporter på virksomheder i Europa i et standardiseret format (og standardiseret risikovurdering) i det sprog, kunden foretrækker.    

E Foqus A/S er en internationalt orienteret og vertikalt fokuseret softwarevirksomhed, med kompetence og forretningsløsninger til virksomheder specielt indenfor leasing og shipping.

Vores fokus er således at hjælpe virksomheder indenfor udvalgte brancher med at forbedre deres resultater gennem implementering af effektive og målrettede forretningsløsninger hovedsageligt baseret på Microsoft Dynamics NAV.

E Foqus A/S er Microsoft Gold Certified Business Solutions Partner.

Vores CRM-platform hjælper vores kunder med at løse processer i salgs-, marketing-, service- og helpdesk-funktioner.

Mere end 20 års CRM-erfaring, 11.000 tilfredse kunder – for slet ikke at nævne flere designpriser – er ikke kun et vidnesbyrd om vores produkters design og anvendelighed, men også om den måde, hvorpå vi har hjulpet vore kunder med at opnå succes.

Axdata har udviklet standard Microsoft Dynamics AX integration løsninger til KOB Open, RKI personsøgning, Markedsovervågning, BEEF, Aktiv KreditSøgning. Vi har siden 2002 leveret +70 løsninger sammen med Experian.

Axdata har siden 1997 arbejdet med ERP-løsningerne Microsoft Dynamics AX og XAL. Vi har 7 kontorer i Danmark og Norge.

Axdata A/S er Microsoft Gold Certified Business Solutions Partner.

Realiser jeres forretningspotentiale sammen med Experian

Experian tilbyder alsidige, brugsklare data-, software- og analyseløsninger for at tilføje værdi til din virksomhed og jeres ambitioner. Experian er bedst kendt som Danmarks førende kreditoplysningsbureau, men for vores partnere er vi så meget mere. Vi er innovatører og problemløsere, der leverer data-, software- og analyseløsninger, der tilpasser sig markedet og vokser for at møde de hurtigt skiftende markedsudfordringer og muligheder.

Hvilken slags partnerskaber giver Experian mulighed for?

Experian muliggør en række partnerskabsmodeller, og vi er altid åbne over for nye ideer, men disse er vores mest typiske modeller:

Dataintegrationer

Hvis du er systemintegrator eller teknologiplatformsvirksomhed, kan en integration af Experians løsninger øge dit værditilbud for at understøtte kundeerhvervelse og fastholdelse. 

Managed Service Providers

Managed Service Providers og Outsourcers kan få adgang til transformationskapaciteter for at levere tjenester på vegne af en anden organisation på tværs af både den private og offentlige sektor. Denne tilgang maksimerer operationel effektivitet uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen.

Rådgivning & Innovation

Vi rangeres konsekvent som et af verdens mest innovative virksomheder af Forbes, og vi drøfter regelmæssigt ideer til fremtiden med eksisterende og potentielle nye partnere. Hvis innovation er en del af din dagsorden, så kontakt os for at se, hvordan vi måske kan kombinere vores styrker for at levere bedre resultater nu og i fremtiden.

Technology Partners

Experian er stolt over at samarbejde med førende teknologileverandører, enten ved at udnytte deres infrastruktur for at tilbyde egne produkter som en service eller gennem fælles GTM-strategier, der kombinerer de bedste cloud-kapaciteter med Experians data- eller beslutningskompetencer. Disse partnerskaber, såsom det vi har med Amazon Web Services, har til formål at give virksomheder end-to-end-løsninger, der vil hjælpe dem i deres egne transformationsrejser.

Bliv en Experian-partner

Vores team er klar til at støtte din virksomhed, hvad enten det drejer sig om at give dig adgang til etablerede dataservices og API'er, implementere softwareløsninger eller samarbejde om skræddersyede innovationer. Fra SMV'er til virksomheder på FTSE-listen har vi erfaring med at lancere, administrere og styrke succesfulde partnerskaber. Som en betroet global virksomhed og vogter af kritisk forbruger- og erhvervsinformation kan du forvente, at vi vejleder dig gennem de centrale elementer i partner-onboarding-processen, herunder:

  • Data Governance
    Sørg for, at Experians data- eller softwareløsninger bruges i overensstemmelse med kravene, og at datasikkerhed er en kritisk komponent.

  • Commercial Governance
    Etabler kommercielle vilkår for at muliggøre vækst for alle parter.

  • Integration
    En rettidig og effektiv integrationsproces, så du hurtigt kan udnytte markedsmulighederne.

Lad os tale sammen om hvordan Experian kan understøtte jeres forretning

Loading...

Ved at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Vi vil gøre vores bedste for kun at sende materiale, som er relevant for dig.

Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter din personlige information.

Du kan til enhver tid afmelde dig. Læs, hvordan vi håndterer dine personoplysninger her. Vi gør opmærksom på, at din henvendelse ikke må indeholde følsomme og fortrolige oplysninger som f.eks. personnummer eller lign., da transmissionen af data via denne formular ikke er krypteret.