Få kvalitetsdata direkte ind i jeres ERP, CRM eller økonomisystem

Data integreret til jeres egne systemer og processer

Få opdaterede data integreret direkte til dit system med erhvervsdatabasen KOB Open

Husker dine sælgere også at notere ændringer i CRM-systemet, når han kommer hjem fra et kundemøde? Hvor meget tid bruger du på at oprette en kunde i dine administrative systemer? Sender du fakturaen til den rigtige adresse? Giver du kredit til de som er kreditværdige?

Korrekte erhvervsdata er grundlaget for at tage de rigtige beslutninger for din forretning. Vi leverer opdaterede erhvervsdata direkte ind i dit system – hvad enten det er dit ERP-, CRM- eller økonomisystem.

Mængden af erhvervsdata vokser kontinuerligt, og flere data betyder flere krav til opdatering og administration. Forældede data er oftest også forkerte data, og opdateres data ikke automatisk i de systemer, hvor de bruges, daler kvaliteten og risikoen for dårlige eller deciderede forkerte beslutninger stiger.

Fordele for dig med KOB Open

  • Experians erhversdatabase integreres direkte til dit eget system, så du sparer tid.
  • Da du arbejder med dine data i dit eget system, letter du administrationen af kunder og emner i din forretning.
  • Med KOB Open har du altid en opdateret kundedatabase.
  • Du får det bedste grundlag for at træffe beslutninger omkring f.eks. kredit ved hjælp af KOB rating, Betalingsmønstre og Delphi Score

Gå den lette vej til gode beslutninger

Undgå rod i dine erhvervsdata: Med Experians erhvervsdatabase gennem KOB Open undgår du rod i dine kundedata. Vi hjælper dig med opdaterede erhvervsdata, så du kan drive forretning på den mest optimale måde.

Implementér Experians erhvervsdatabase i dit system: KOB Open fungerer med langt de fleste ERP-, CRM- og økonomisystemer på markedet. KOB Open integreres hurtigt og let i dit eksisterende system.

Vi har tilpasset KOB Open, så du får det, du har brug for: KOB Open findes i tre størrelser fra Stamdata Basic, Stamdata Business og til Rating Advanced, så løsningen passer til lige netop dit behov.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Få mere viden...

logo-ikano-bank

Ikano Bank automatiserede deres kreditvurderingsproces via web-løsning

Med indførslen af automatiske kreditvurderinger fremfor manuelle kan medarbejderne i Ikano Banks erhvervsafdeling i dag fokusere 100 % på at kreditvurdere de kunder, som ligger i ”gråzonen”. Det sker ved hjælp af Experians produkter Commercial Delphi og KOB-Open, som medvirker til at sikre præcise og hurtige tilbagemeldinger på alle kreditforespørgsler - både de nemme og komplekse. Det har givet større arbejdsglæde, kundetilfredshed og ikke mindst omsætning af Ikano Banks produkter.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere