Beslutningsplatform

Træf bedre beslutninger hurtigere

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt. Vi kan hjælpe dig på tværs af din kundelivscyklus fra onboarding til collections.

Vi hjælper dig med at:

  • Foretage bedre beslutninger hurtigere og mere omkostningseffektivt
  • Skabe en hurtig og gnidningsfri kundeoplevelse
  • Optimere din forretning på tværs af din kundelivscyklus

Sådan gør vi:

  • Adgang til real-time data og beslutningsværktøjer, når det er mest afgørende i dit kundeforhold.
  • Vi giver dig mulighed for at være mere innovativ med data og analyse-værktøjer
  • Vi giver dig øget overblik og synlighed over dine kundeprocesser, og hjælper dig med at blive mere effektiv, på de områder der betyder mest.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Få mere viden...

PowerCurve

PowerCurve optimerer din forretning over hele din kundelivscyklus. Integrér dine data og analyser i dine beslutningsprocesser, automatisér din kundeerhvervelse og træf komplekse kundebeslutninger hurtigt og omkostningseffektivt. PowerCurve er et sandt Power-house.

SmartEvaluate

SmartEvaluate automatiserer din proces for behandling af kreditansøgninger og giver dig adgang til konsekvente kreditanbefalinger i real-tid, både i forbindelse med kredit til virksomheder og til private. Det giver dig mulighed for at oprette kunder hurtigt og effektivt.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere