RKI Rykker- og Inkassoløsning

Med Experians RKI Rykker- og Inkassoservice inddriver du effektivt gæld fra skyldnere ved at signalere, at du tager manglende betaling alvorligt.

Få fuldt overblik over dine rykker- og inkassosager

Oplever du manglende betaling fra dine kunder? Og har du svært ved at inddrive gæld fra dine kunder? Inddrivelse og inkasso er en vigtig del af en sund forretning. Med Experians RKI Rykker- og Inkassoservice inddriver du effektivt gæld fra skyldnere ved at signalere, at du tager manglende betaling alvorligt.

RKI Rykker- og Inkassoservice er en løsning, der fungerer som tredje rykker ved manglende betaling. Rykkeren advarer skyldneren om registrering i Experians RKI-register, og efterfølgende inkasso hvis du ikke får betaling eller et forslag til en afdragsordning fra skyldner.

Ikke en eneste skyldner bør være i tvivl om, at du nu mener det alvorligt, når de modtager en RKI Specialrykker, når de mangler at betale din regning. Reagerer din skyldner ikke på specialrykkeren, sender du sagen til inkasso via InkassoService, hvor professionelle inkassopartnere gør arbejdet for dig.
 

RKI Rykker- og InkassoService er en løsning, som giver dig det fulde overblik over dine rykker- og inkassosager.

Sker der ændringer på en af dine sager, bliver du automatisk orienteret, så du kan forholde dig til næste skridt i processen. Det sikrer, at du altid har fuld styring over hele inkassoforløbet. Med Rykker- og InkassoService får du en struktureret tilgang og behandling af dine rykker- og inkassosager. Du optimerer effektivt din proces med at inddrive gæld.

Hvordan fungerer det?

  • RKI Rykker- og Inkassoservice fungerer på følgende måde: Vi holder øje med betalingsfristen og sender dig en e-mail, når den er udløbet. Du skal blot kontrollere, om du har fået pengene – og i givet fald stoppe sagen. Hvis dine skyldnere ikke betaler, når de har modtaget RKI Specialrykkeren, kan du sende sagen til inkasso via InkassoService.
  • Du vælger selv inkassoforløbet, og sagerne bliver elektronisk videreformidlet til den inkassopartner, du ønsker. Vi stiller store krav til vores inkassopartnere, som sikrer fokus og optimal kvalitet i dine inkassosager og inddrivelse af den manglende betaling.

Fordele for dig

  • Du inddriver gæld professionelt, mens du fokuserer på din kerneforretning. Vi gør arbejdet for dig.
  • Den manglende betaling sendes automatisk til inkasso.
  • Inkasso og inddrivelsen løftes af de bedste inkassopartnere.
  • Du får informationer fra Danmarks største register over dårlige betalere.
  • Du får effektiv styring og fuldt overblik over dine rykker- og inkassosager.
  • Når du anvender vores RKI-rykker, betaler op til 50 % af skyldnerne deres gæld, og du kan lukke sagen.

Vil du vide mere om at inddrive gæld med vores RKI Rykker- og Inkassoservice?

Hent vores "værd at vide" guides med information om RKI, indberetninger og gode råd

Vælg det dokument der er relevant for dig eller din virksomhed

RKI information for privatforbrugere

Information om RKI-registret, indberetning til registret samt gode råd om dine muligheder

RKI information for forsikringsselskaber, penge-og realkreditinstitutter

Indberetningsreglerne for forsikringsselskaber og penge- og realkreditinstitutter er fastlagt af Finanstilsynet og godkendt af Datatilsynet, og er specielle i forhold til andre virksomheder.

RKI information for offentlige myndigheder

Reglerne for videregivelse til kreditoplysningsbureauer af oplysninger om gæld til det offentlige er fastlagt i Persondatalovens kapitel 5.

RKI information for ikke-finansielle virksomheder

 Før du kan indberette en skyldner til RKI-registret er der en række forhold, der skal være opfyldt