Brug data og analyser til at skabe et bedre beslutningsgrundlag, bedre processer og stærkere datafundament.

Sådan hjælper Experian virksomheder i Energibranchen

Sådan kan Experian hjælpe

Det er ikke let at drive en energivirksomhed. Lige fra kreditvurdering til håndtering af kundedata. Der er mange variabler i spil. Vi hjælper energivirksomheder med at forbedre deres forretning ved hjælp af data, analyse og indsigt.

Vi forstår, at energibranchen kan være udfordrende at navigere i. Fra kreditvurderinger til håndtering af kundedata, er der mange faktorer, der kan påvirke virksomhedernes  succes. Hos Experian ønsker vi at hjælpe energivirksomheder med at forbedre deres forretning ved hjælp af data, analyse og indsigt. Her på denne brancheside, vi vil dele vores ekspertise og give brugbar information om, hvordan man kan maksimere forretningspotentialet i energibranchen.

Vi tror på, at digitalisering og data kan være en game changer for din virksomhed og give dig det nødvendige overblik til at træffe de rigtige beslutninger i realtid. Med vores hjælp kan du fokusere på at udvikle din forretning og øge din indtjening, mens vi tager os af det økonomiske, analytiske og datamæssige bagland.

 

De tre største udfordringer for virksomheder i energibranchen

Energibranchen står overfor en række udfordringer, som kan være svære at tackle for virksomhederne. Vores analyser viser at datakvalitet, kreditprocesser og uigennemsigtige forretningsmodeller er blandt de største udfordringer i branchen lige pt.

Energibranchen er kendetegnet ved en bred vifte af teknologier og forretningsmodeller, og der er ikke altid enighed om standarder for dataudveksling og -integration. Dette kan gøre det vanskeligt at indsamle og anvende data på tværs af forskellige systemer og applikationer.

Energibranchen er ligeledes en kompleks og dynamisk sektor med mange forskellige aktører, herunder producenter, distributører, forbrugere og regulativer. At forstå og analysere data på tværs af disse forskellige aktører kan være udfordrende. Disse datamæssige udfordringer kan påvirke effektiviteten og konkurrenceevnen for virksomheder i energibranchen, og det er vigtigt at finde løsninger på disse udfordringer for at udnytte potentialet i data og teknologi.

I det følgende afsnit vil vi se nærmere på udfordringerne og undersøge, hvad der kan gøres for at opnå størst mulig succes i branchen.

Manglende datakvalitet

Mange energivirksomheder er resultatet af flere virksomheder, der har slået sig sammen. Kundedatabasen er ofte sammensat af opkøb fra flere virksomheder. Det fører til flere systemer, flere dubletter og flere udfordringer. En opgave man bestemt ikke bør se let på at få prioriteret. 

Kreditprocesser

Energivirksomheder ved ikke nok om deres kunder. Og kreditprocesserne er ofte ikke veludviklede nok eller mangelfulde. En “kend-din-kunde”-undersøgelse (KYC) kunne være det første skridt på vejen mod bedre processer for kreditvurdering.

Uigennemsigtig forretningsmodel

Nogle gange kan det være svært at gennemskue forretningsmodellen. Der er ofte mange forskellige produkter og kombinationer i spil. Det gør det svært – og nogle gange uigennemskueligt – for forbrugere at navigere i.

Vil du høre mere om hvordan vi hjælper virksomheder i den finansielle sektor eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Sådan kan Experian hjælpe

Hos Experian kan vi hjælpe virksomheder i energibranchen med at skabe et bedre beslutningsgrundlag, bedre processer og stærkere datafundament, så de kan drive en bedre forretning. Ved at bruge data til at træffe informerede beslutninger kan man forbedre sine resultater og øge bundlinjen – på én og samme tid.

 

Få et bedre og dybere datagrundlag

Det skal være slut med flere systemer og dubletter i kundedatabasen. Vi sørger for, at dit datagrundlag er på plads. Hvis du skal agere ud fra dine data, skal du vide, at dine data er valide. Hos Experian har vi arbejdet med data i årtier. Vi kan hjælpe dig med at skabe det bedste udgangspunkt for at træffe de bedste beslutninger.

Vores løsning "Aperture Data Studio" er en intelligent selvbetjeningsplatform til netop datakvalitet og -berigelse, og hjælper virksomheder med at få det mest konsekvente, nøjagtige og holistiske syn på deres kunder.

> Læs mere om Aperture Data Studio

 

Kend dine kunder

Det er vigtigt at vide, hvem du handler med. Jo mere du ved, jo bedre beslutninger kan du træffe. Når du som energivirksomhed skal kreditvurdere en ny kunde, kræver det indsamling af mange informationer. Det kan være tidskrævende - det er her, vi kan hjælpe dig.

Ved at samarbejde med os, kan du få adgang til vores omfattende databaser med informationer om KYC, PEP, AML etc., som indeholder detaljerede oplysninger om virksomheder og privatpersoner. Vi kan hjælpe dig med at indsamle de nødvendige oplysninger om din potentielle kunde, herunder deres økonomiske historik, kreditværdighed og eventuelle tidligere betalingsproblemer.

> Læs mere om vores AML og anti-hvidvask løsninger
> Læs mere om UBO's, KYC og screening imod PEP- og sanktionslister

 

Giv en bedre kundeoplevelse

Stigende energipriser har givet energibranchen en mavepuster. Vær en af de energivirksomheder, som tager kundeservice seriøst og til næste niveau. Vi kan hjælpe dig med at bruge data til at skabe den gode og unikke kundeoplevelse. Fra ny kunde til opfølgning på eksisterende.

Kompasbank er Danmarks nyeste erhvervs­bank: Bruger Experian data som benzinen i deres vækstmotor

Data bliver et afgørende konkurrenceparameter i fremtiden, lyder det fra Danmarks nye datadrevne erhvervsbank.

Læs mere om samarbejdet

Sådan kan Experian hjælpe virksomheder i energibranchen

Hos Experian kan du få hjælp til at strømline jeres onboarding processer så disse opleves som enkle og hurtige, behandle kunde-henvendelser ekstremt hurtigt og forbedre jeres back-end-processer samt fjerne risici fra jeres transaktioner.

Med Experians RKI Rykker- og Inkassoservice inddriver du effektivt gæld fra skyldnere ved at signalere, at du tager manglende betaling alvorligt.

RKI Rykker- og Inkassoservice er en løsning, der fungerer som tredje rykker ved manglende betaling. Rykkeren advarer skyldneren om registrering i Experians RKI-register, og efterfølgende inkasso hvis du ikke får betaling eller et forslag til en afdragsordning fra skyldner.

Anbefalede produkter

Vil du høre mere om hvordan vi hjælper virksomheder i teleindustrien eller har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Experian x Forrester: Ny rapport går i dybden med forbrugernes oplevelse af finansielle tjenesteydelser

Hvad er virksomhedernes vigtigste forretningsmæssige prioriteter i de næste 12 måneder? Det besluttede Experian sig for at undersøge i samarbejde med Forrester, og resultaterne taler for sig selv. Data, data og mere data. Analysen giver dig svar på centrale spørgsmål som:

  • Hvad er virksomhedernes vigtigste budgetprioriteter over de næste 12 måneder?
  • Hvordan vurderer forbrugerne den nuværende kundeoplevelse, når de ansøger om finansielle tjenesteydelser?
  • Hvad mener forbrugerne om at dele deres data, og hvad forventer de af virksomhederne til gengæld?
Læs mere og hent analysen