Avancerede data og analyser til udfordringer og behov i hele kundens livscyklus

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror

Vores undersøgelser har vist, at mange organisationer har svært ved at få det fulde potentiale ud af de data, der er til rådighed for dem på trods af de forskellige avancerede analyseteknikker, der er til rådighed i dag. Vi tror på, at det gøres lettere for virksomheder at arbejde med data og lave analyser, og at man ikke skal være dataanalytiker for at gøre brug af dem. Hos Experian kan vi give dig de værktøjer og den ekspertise, du har brug for til at finde muligheder for din virksomhed.

Vores kombination af data, teknologi og analyser hjælper dig med at opnå indsigt og tage de rette beslutninger, når du har brug for det. Ved hjælp af skallering, hastighed og intelligens i arbejdet med tallene sørger vi for at du får det bedste resultat.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Få mere viden...

BusinessInsight

I BusinessInsight kombinerer vi data med marketing- og analysefunktioner, der giver dig et utal af muligheder for at optimere din forretning hvadenten det er en markedsanalyse, når du skal finde nye kundeemner baseret på dine bedste kunder eller om du udvider din forretning til andre geografiske områder.

The Future of Advanced Analytics: Whitepaper

Hent vores gratis whitepaper om fremtidens trends indenfor Advanced Analytics, og lær hvordan du kan udnytte dine data via de nyeste teknologier til at træffe bedre, datadrevne beslutninger.
Location Pin

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere