Avancerede Analyser

Få det fulde udbytte af dine data

Formår du at få det fulde udbytte af dine data?

Vores seneste undersøgelser viser, at 40% af alle danske ledere stadig tager de fleste af deres beslutninger på baggrund af personlig intuition. Advanced Analytics hjælper dig med at træffe datadrevne beslutninger simplere og hurtigere end nogensinde før.

Med Advanced Analytics opnår du:

  • Hurtigere time-to-market, mere agile processer og hurtigere respons på markedsbehov
  • Adgang til de seneste analytics teknikker gennem vores data services
  • Automatiske dataanalyse-funktioner så du ikke længere behøver at have læst datavidenskab for at udnytte dine data

Hvordan kommer du i gang?

  • Experian kan hjælpe dig med værktøjer, som ved hjælp af avanceret artificial intelligence og machine learning giver dig intelligente analyse-miljøer og modeller. På den måde kan du let undersøge effekten af forskellige forretningsstrategier, før du går videre med dem.
  • Det er nødvendigt for dig at få grundig rådgivning hos eksperter, så du kan sikre at du ender med den rette løsning. Derfor opfordrer vi til at du kontakter vores salgsafdeling, så de kan facilitere kontakt til én af vores data-eksperter.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Få mere viden...

Experian Ascend - Analytics on Demand

Experian Ascend er et effektivt og sikkert on-demand analyseværktøj, der gør dig i stand til at træffe datadrevne forretningsbeslutninger hurtigere og med større indsigt end nogensinde før.

Deltag i Advanced Analytics Webinar

Tilmeld dig vores Advanced Analytics Webinar, og lær hvordan du kan omdanne dine data til indsigt.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere