Automatisering af kreditprocesser

Automatisering af kreditprocesser er en nøglekomponent i effektivitet og risikostyring for enhver virksomhed.

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Mange virksomheder bruger betydelig tid på at udføre kreditvurderinger af deres kunder på egen hånd. I stedet for manuelt at gennemføre baggrundstjek og holde sig opdateret på de virksomheder og personer, de handler med, findes der flere automatiserede løsninger, der sparer tid og ressourcer. Det kan være en fordel for din virksomhed at overveje at automatisere dele af denne proces.

Ved at samarbejde med Experian kan du supplere dine løbende overvågninger med fokusområder som industrielle risici, konkursanalyser og tendenser i årsresultaterne. Dette giver dig et samlet overblik over dine aktuelle B2B-kunder, og du modtager automatisk besked ved eventuelle ændringer.

Derudover får du kreditanbefalinger, der hjælper med at fastsætte betalingsbetingelser for både nuværende og potentielle kunder. Dette bidrager til en rimelig fordeling af den finansielle risiko mellem parterne og minimerer den samlede risiko.

Ved at integrere avancerede teknologier som kunstig intelligens og maskinlæring kan virksomheder optimere deres kreditbeslutningsproces, reducere risici og øge produktiviteten. Kvalitetsdata er fundamentet for enhver automatiseret kreditproces. Ved at indsamle, analysere og anvende relevante data kan virksomheder træffe velinformerede beslutninger om kreditrisiko. Uden pålidelige data er det vanskeligt at få et præcist billede af en kundes kreditværdighed, hvilket kan føre til tab og unødvendige risici.

Hos Experian har vi hjulpet mange virksomheder med at digitalisere og automatisere deres kreditbeslutninger.

Opnå økonomiske besparelser ved at eliminere tidstunge og manuelle processer

Med Experian SmartEvaluate kan du automatisere din proces for behandling af kreditansøgninger på både private og virksomheder, og få adgang til konsekvente kreditanbefalinger i real-tid.

Erhvervsdata, kreditvurdering og målgruppesøgning samlet i én løsning

Med Experian BusinessInsight kan du kreditvurdere kunder efter behov, og giver dig samtidig adgang til et væld af andre salgs - og marketing-funktioner som markedsanalyse, målgruppesøgning, tvillingeanalyser og meget mere.

Kreditværdigheds-vurdering af dine kunder på få sekunder

Med Experian CreditBoard kan du foretage den mest solide kredit- og kreditværdighedsvurdering af dine kunder på få sekunder. Spar tid, minimer risici og maksimer omsætningen.

Automatiserede kreditprocesser gennem hele kunderejsen

Med Experian PowerCurve kan du udnytte værdien af dine data til at foretage præcise analyser og beslutninger hurtigt og effektivt – hver gang.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere