Automatisering af kreditprocesser

Automatisering af dine forretningsprocesser gør dig hurtigere, mere agil og giver dig økonomiske besparelser. Hos Experian har vi hjulpet mange danske virksomheder med at digitalisere og automatisere deres kreditbeslutninger.

Automatisering giver dig:

  • Økonomiske besparelser ved at eliminere tidstunge, manuelle processer
  • Øget fleksibilitet og mere agile processer
  • Bedre brugeroplevelse gennem hurtigere oprettelse og eksekvering

Automatisering af inddrivelse

Hos Mortang advokater har Experian hjulpet med at integrere en række datakilder i Mortangs systemer, og derved muliggøre automatisering af deres inddrivelsesprocesser.

“Vi kombinerer best practice for automatiserede processer med at have hænder og øjne på hver enkelt sag. Ligesom vi kombinerer det bedste fra inkasso med det bedste fra advokatbranchen. Advokatinkasso er effektiv inkasso”.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Få mere viden...

Experian SmartEvaluate

Med Experian SmartEvaluate kan du automatisere din proces for behandling af kreditansøgninger på både private og virksomheder, og få adgang til konsekvente kreditanbefalinger i real-tid.

BusinessInsight

BusinessInsight lader dig kreditvurdere kunder efter behov, og giver dig samtidig adgang til et væld af andre salgs - og marketing-funktioner som markedsanalyse, lead-søgning, tvillingeanalyser og meget mere.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere