Automatiserede kreditprocesser gennem hele kunderejsen

Udnyt værdien af dine data til at foretage præcise analyser

Hvordan kan PowerCurve styrke din virksomhed?

Alle virksomheder er på udkig efter den bedste måde til at opnå lønsom vækst. Derfor er indsatsen for hver kundebeslutning af afgørende betydning. PowerCurve giver større smidighed, fleksibilitet, kontrol og indsigt i din beslutningsproces.

Med Experian PowerCurve kan du udnytte værdien af dine data til at foretage præcise analyser og beslutninger hurtigt og effektivt – hver gang.

Det styrker evnen til at forudsige kundernes adfærd, forudse ændringer, mindske risikoen og fremme strategisk beslutningstagning i takt med, at du erhverver, administrerer og opbygger kunderelationer. PowerCurve er en stærk, innovativ, modulopbygget beslutningsstyringsplatform, der dækker hele kundelivscyklussen.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Fordele ved PowerCurve

  • Maksimere erhvervelse, kunderisiko og inddrivelse
  • Analysere og profilere dine kunder for at forstå de eksisterende relationer og risikoeksponeringsniveauer
  • Automatisere kundeerhvervelse og udnytte data for at forbedre segmentering og målretning
  • Skabe og implementere fleksible beslutningsstrategier for at øge bundlinjevæksten
  • Hurtigt integrere data og analyser i dine beslutningsprocesser
  • Konsekvent levere komplekse kundebeslutninger, omkostningseffektivt og med succes

PowerCurve Originations

For at vokse lønsomt har du brug for effektive processer baseret på analyse og kontrol.

Ved at automatisere datatilslutning på tværs af kreditoplysningsbureauer og kundekilder får din virksomhed mulighed for at udnytte værdien af udvidede dataaktiver for et komplet overblik over potentielle kunder.

Med effektiv beslutningstagning og styring af forretningsprocesser og synlighed i realtid giver løsningen mulighed for at foretage kundeerhvervelser, træffe gode beslutninger og opbygge gode kunderelationer.

PowerCurve Customer Management

PowerCurve Customer Management gør organisationer i stand til, at kombinere flere datakilder, som muliggør et 360 graders kundeoverblik. Det gør organisationen i stand til at tage beslutninger om kundehåndtering på både kunde- og organisationsniveau. Det giver indsigt i dynamikken i dit forhold til hver kunde.

Målinger af risiko, lønsomhed, tendenser og levetidsværdi, gør dig i stand til at tilpasse data, segmentere og håndtere kunder via deres foretrukne kommunikationskanaler.

Du leverer hurtig, praktisk, og frem for alt, lønsom service.

PowerCurve Strategy Management

PowerCurve Strategy Manager bruger avancerede analyseværktøjer til at udnytte værdien af dine data og identificerer potentielle indtægter og risici ved enhver kundekontakt.

Det hjælper dig til at se tidlige tegn på, at markedet og kundernes adfærd ændrer sig, så du hurtigere kan tilpasse dine beslutningsstrategier for at undgå negative påvirkninger og udnytte nye muligheder.

Dette gøres ved hjælp af indbygget strategi monitorering, simulering og PowerCurves optimeringsfunktioner.

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere