Firmaovervågning

Se faresignaler om dine kunder og leverandører i tide og minimér tab

Vær altid opdateret

Det er blevet endnu vigtigere at holde sig opdateret på ændringer i markedet, hos kunderne og hos samarbejdspartnere.

Med Experians Firmaovervågning får du de bedste data om dine kunder og samarbejdspartnere og du får direkte besked, når noget ændrer sig. Det forebygger tab, men giver også tryghed og overblik og sørger for, at du ikke mister nye muligheder samt, at du kan se faresignaler og reagere før det er for sent.

Fordele ved Firmaovervågning

  • Få tidlig advarsel på faresignaler, online eller via e-mail.
  • Få fuldt overblik over din debitor portefølje.
  • Skræddersy opsætningen efter dine individuelle behov.
  • Vælg selv om du vil overvåge dagligt, ugentlig eller månedligt.
  • Mulighed for forskellige overvågningsprofiler fra kunde til kunde.

Hvordan fungerer det?

I vælger selv, hvilke parametre I monitorerer og løsningen er fleksibel, så du kan sammensætte din egen overvågningsløsning online. Vi monitorerer op til 37 parametre; lige fra ændring i kreditrating, ændring i direktionen, nyt regnskab, konkurssager til anmærkninger i regnskabet og meget andet. Du får en e-mail hver gang der sker ændringer, så du har mulighed for at reagere på ændringer i tide.

Vil du høre mere om, hvordan firmaovervågning kan hjælpe dig?

Hvad kan du overvåge?

37 parametre

Du har mulighed for at monitorere 37 forskellige parametre inden for emnerne stamdata, ledelse, regnskaber, firmarelationer, anmærkninger, kreditvurdering og presseomtale.

Vi varsler dig om ændringer på alt lige fra adresseændringer til ledelsesskifte og truende konkurser hos dine kunder og leverandører.

Leverandører

Er du altid klar over hvordan dine leverandører klarer sig? Med firmaovervågning undgår du nemt leveranceproblemer, da du kan nå at få besked om, for eksempel konkurs i tide og finde alternativer. Vores firmaovervågning giver dig sikkerhed for at du ikke selv bliver påvirket af andres problemer.

Stor fleksibilitet

Du vælger selv, hvilke kunder du vil monitorere hvilke parametre på. Du har mulighed for selv at sammensætte den løsning der passer dig bedst. Måske er nogle kunder mere relevante at overvåge for presseomtale, hvor det på andre er mere interessant at vide om de er har fået en inkassosag på halsen.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere