Log på Experians løsninger

Log på vores løsninger

Her kan du logge på vores kundeportaler

Vi har foretaget en række forbedringer for at optimere sikkerheden yderligere på vores online løsninger – herunder vores login-procedure.

Dette betyder, at du fremover – for de fleste af vores løsninger – skal logge ind med din e-mailadresse og kan få stillet personlige sikkerhedsspørgsmål, som er med til at forhindre systematiske angreb på adgangen til vores systemer.

Tlf.: 70 10 01 07

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Åbningstider:

Mandag-fredag

kl. 9.00 til 16.00

Glemt dit password?

Hvis du har glemt dit password til en af vores onlineløsninger kan du komme videre her:
Loading...

Skriv til Kundeservice

Send os dit spørgsmål, så svarer vi hurtigst muligt.

Ved at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Experian tilbyder en lang række produkter og tjenester.

Vi vil gøre vores bedste for kun at sende dig kommunikation og materiale, som vi mener er relevant for dig ihenhold til din jobtitel og erhverv.

Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.

Vi gør opmærksom på, at din henvendelse ikke må indeholde følsomme og fortrolige oplysninger som f.eks. personnummer eller lign., da transmissionen af data via denne formular ikke er krypteret. 
Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter din personlige information.