Data er hjertet i alt hvad vi gør

Vi hjælper vores kunder med at skabe værdi gennem data, analyser og indsigt. Vi skaber muligheder for mennesker, virksomheder og samfundet.

Se hvordan vi arbejder med data

Vores verden er bygget på data. Det er overalt omkring os, vokser i styrke og indflydelse hver dag. Vi arbejder på at omsætte disse data til noget meningsfuldt. Vi indsamler, analyserer, kombinerer og behandler det for at hjælpe mennesker og organisationer med at nå deres mål - om det så handler om at planlægge en sikker fremtid eller lære dine kunder bedre at kende.

Vi tror på, at data har kraften til at ændre liv. Ved at hjælpe mennesker og organisationer med at få det bedste ud af deres data kan vi gøre en positiv forskel for vores samfund.

Innovation

Når du vælger Experian som partner, får du ikke kun gavn af vores lokale kompetencer i Norden, men hele vores globale netværk af viden. Vi er 21.700 mennesker, der opererer i 30 lande, og hver dag investerer vi i nye teknologier, talentfulde mennesker og innovation for at hjælpe alle vores kunder med at maksimere enhver mulighed. 

Data

Datakvalitet, kvantitet og indsigt. Vi lever og ånder data, og det er en del af vores DNA, og har været det siden 1870, hvor Købmandstandens OplysningsBureau oprindeligt blev stiftet. Få det fulde udbytte af din data i samarbejde med Experian.

Fleksibilitet

Vores løsninger dækker hele din kundelivscyklus, og passer til din virksomhed uanset hvor stor eller lille den måtte være eller blive. Vi dækker også en bred palette af brancher og formentlig din. Lad os vækste din virksomhed sammen.

Om Experian

Experian er verdens førende globale data-og informationsservicevirksomhed.  Vi hjælper privatpersoner med at tage økonomisk kontrol og få adgang til finansielle tjenester der giver overblik over deres økonomi og mulighed for at beskytte sig mod identitetstyveri. Vi hjælper virksomheder med at træffe smartere datadrevne beslutninger og styre kreditrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprocesser. Vi hjælper långivere med at låne mere ansvarligt og organisationer med at forhindre identitetssvig og kriminalitet. I praksis betyder det, at vi:

  • Omdanner data til indsigt og bedre beslutninger
  • Hjælper med at digitalisere vores kunderes forretning
  • Hjælper med at finde de gode kunder
  • Mindsker risikoen for svindel
  • Hjælper vores kunder med at tjene flere penge

Vi er 21.700 mennesker, der opererer i 30 lande, og hver dag investerer vi i nye teknologier, talentfulde mennesker og innovation for at hjælpe alle vores kunder med at maksimere enhver mulighed. Med hovedkvarter i Dublin, Irland, er vi noteret på London Stock Exchange (EXPN) og er en bestanddel af FTSE 100-indekset.

Vil du vide mere om Experian på globalt plan, kan du læse mere på www.experianplc.com eller besøg vores globale indholdshub på vores globale nyhedsblog for at få de seneste nyheder og indsigter fra koncernen.

 

Experian's ledelse

Bliv klogere på teamet bag Experian og ledelsen i Nordeuropa. Vores dedikerede ledere styrer kursen og bringer deres ekspertise til bordet for at drive innovation, pålidelighed og værdiskabelse for vores kunder og medarbejdere. 

Realiser jeres forretningspotentiale sammen med Experian gennem et partnerskab

Læs mere på vores partnerside.

 

Data er en del af Experians DNA - det er kernen og omdrejningspunktet i vores forretning

.. Og netop derfor går vi ikke på kompromis med datakvalitet. Det kan du blive meget klogere på i videoen nedenfor, hvor Peter Brandt, Chef for Experians Data Team, forklarer hvordan vi hos Experian arbejder med data.

Meget data er offentlig tilgængeligt, hvilket dog ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at det er hverken let tilgængeligt eller let forståeligt.

Vi ser os selv som det naturlige bindeled, når det handler om at strukturere og kvalitetssikre data. Når du har adgang til den bedste datakvalitet, bliver det lettere for dig at træffe de rigtige beslutninger på et oplyst grundlag. Og hver gang det sker, så har vi  gjort den forskel vi alle arbejder for hver eneste dag, 365 dage om året.

#

Experian er stolt partner og dataleverandør til Børsen Gazelle

I Experian tror vi på, at data og vækst hænger sammen, og derfor har vi valgt at være partner og dataleverandør til Børsen Gazelle. Vi prøver aktivt at hjælpe store som små gazellevirksomheder med at blive bedre til at udnytte data i deres virksomhed. 

Vil du høre mere om, hvordan du kan få det fulde udbytte af data?

Historien om Danmarks ældste kreditbureau

Den 2. november 2020 er en dag, vi er meget stolte over i Experian, da vores danske kreditbureau fylder 150 år!

Det er en fanstastisk milepæl i vores historie. Fra de helt tidlige dage har vi hjulpet danske virksomheder med at vurdere deres kunders kreditværdighed, og den dag i dag sørger vi stadig for at holde både de danske forbruger- og virksomhedsdata sikre, ajourført og relevante. Og det har vi tænkt os at blive ved med 150 år mere!  På denne side giver vi dig indblik i vores historie via et udpluk af historiske relikvier, som vi har fundet frem fra gemmerne fra vores tid som Købmandstandens Oplysningsbureau, Ribers Kreditinformation og nu Experian.  

Det hele startede med Købmandstandens Oplysningsbureau tilbage i 1870. Men lad os lige spole tiden tilbage til 1783 hvor en forretningsmand skrev en høflig anmodning til sin standsfælle, der bad om kredit, om at tilvejebringe oplysninger om deres omstændigheder fremfor “Lykke og Fromme”.

Dette brev er et af de første eksempler på det man vel kan kalde et fortidens ”kredittjek”. Herfra gik der hele 87 år før KOB blev stiftet.

Cand. Phil Fr. Wolff

Vi har spurgt tidligere som nuværende medarbejdere om, hvad det vil sige at arbejde i Experian, og hvorfor de har valgt at blive så længe

150-års fejringsvideo med Experians medarbejdere.

 

Atradius: "Data er benzinen på bussen og blodet i årerne"

Her kan du se vores kundefilm, hvor Nordisk Kreditdirektør i Atradius, Michael Sindberg, fortæller om sit samarbejde med Experian gennem tiden. Atradius er verdens næststørste kreditforsikringsselskab og det største i Norden, og har været kunde i Experian i de hele 23 år. 

 

 

Express Bank: KreditStatus har været den største oplevelse

Her fortæller Express Banks direktør, Annika Olsson, om værdien af samarbejdet med Experian gennem de sidste 30 år. Express Bank har over 300 medarbejdere og gennemgår mere end 1 mio. låneansøgninger om året. Derfor er det afgørende for dem, at have den rette data til rådighed. På den baggrund har Express Bank valgt at være en del af Experians løsning KreditStatus, som sikrer, at de kan træffe de bedst mulige beslutninger og udføre ansvarlig långivning.