Internationale kreditrapporter og kreditvurderinger

Forudse fremtidige risici og muligheder på internationale virksomheder.

Internationale kreditrapporter

Virksomheder der har internationale kunder, samarbejdspartnere eller leverandører behøver korrekt og opdateret data på sine samarbejdspartnere for at afdække sine kreditrisici mv. Internationale kreditrapporter fra Experian giver sikkerhed for, at du får det bedste og breddeste indblik i dine internationale kunders forretning og økonomi. En god kreditrapport kan sikre dig imod ubehagelige overraskelser og kedelige tab.

Fordele ved Internationale Kreditrapporter

Stærk online dækning i Europa

Rapporterne leveres på dansk, engelsk og tysk

Du får kreditrapporten online i løbet af få sekunder

Vælg mellem 4 forskellige rapporter afhængig af behov og risiko

Uniforme kvalitetsrapporter med kreditrating, Kreditmax og masser af finansielle poster

Leverandørerne af data er de bedste nationale bureauer i de respektive lande

Vælg mellem 4 typer kreditrapporter

Extended Report - er den største og mest omfangsrige internationale kreditrapport. Her får du maksimal data fx. rating, kreditmax, 3 års regnskabstal, historik mv. på den virksomhed du spørger på. Extended report erstatter European Report og Nordisk kreditrapport. Se nedenstående skemaer for yderligere detaljer.

Compact Report - er en mindre kreditrapport stadig med et tilstrækkeligt indhold til at foretage en god og solid kreditvurdering. I Compact Report får du Risikogruppe (klassificerering af rating), kreditmax, 1 års regnskabstal mv. Compact Report eksisterer idag men er opgradet indholdsmæssigt i forhold til idag. Se nedenstående skemaer for yderligere detaljer.

Risk Report - er lille kreditrapport som kan anvendes til kreditvurdering ved mindre beløb eller ved genopslag på virksomheder du kender i forvejen. Den er også anvendelig overfor virksomheder som blot skal checkes i relation til compliance. Denne rapport giver et risiko-trafiklys (klassificerering af rating), kreditmax, få regnskabstal (seneste), direktion, bestyrelse og ejere. Se nedenstående skemaer for yderligere detaljer.

Basic Report - Er en ny rapporttype som ikke er en kreditrapport men anvendelig til compliance fx. indentifikation og KYC af virksomheder i udlandet. Denne rapport giver stamdata, branche, status, direktion, bestyrelse og juridisk form. Se nedenstående skemaer for yderligere detaljer.

Vil du høre mere om vores rapporter, indhold og priser?

Få mere viden...

Har du brug for kreditrapporter på danske virksomheder?

Med Experians Danske Kreditrapporter får du hurtigt indblik i dine kunder og leverandørers nøgletal og kreditprofil. Samtidig har du mulighed for at få forskellige ratings i forhold til, om du skal yde kredit til den pågældende virksomhed.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere