Kreditvurderinger af danske virksomheder: Få står på dine kunders kreditværdighed

Få indsigt i alle virksomheders nøgletal, ratings og finansielle informationer med Experians kreditrapporter

Vil du høre mere? Kontakt os her!

Få indsigt i virksomheders økonomiske situation og nøgletal med Experians kreditrapporter og kreditvurderinger

Vores Danske kreditrapporter og kreditvurderinger giver dig værdifuld information om danske virksomheder, og du får hurtigt indblik i dine kunder og leverandørers nøgletal og kreditprofil. Samtidig har du mulighed for at få forskellige ratings i forhold til, om du skal yde kredit til den pågældende virksomhed.

Med en kreditprofil kan du hurtigt vurdere din finansielle risiko ved at handle med en bestemt virksomhed, se om de er ved at gå konkurs eller hvordan de betaler deres regninger.

Du får altså data til at afdække om du ønsker at handle med en virksomhed, og i så fald, hvordan du ønsker at handle med den pågældende virksomhed. En kreditrapport hjælper dig med at styre udenom risikofyldte virksomheder, så du undgår tab og besvær med at inddrive dine penge.

  • Forebyg tab og vær på forkant med, hvilke virksomheder der er vanskeligheder
  • Giver dig finansiel tryghed og overblik med relevante nøgletal og kreditprofiler
  • Få værdifuld viden om leverandører og kunder
  • Få et anbefalet kreditmaks på de virksomheder du handler med
  • Få adgang til vores online løsning, hvor du med få klik får svar på, hvem kunden er, om du skal yde kredit eller ej og hvor stort et beløb, du bør tilbyde.

Vi fortæller dig sandsynligheden for om de virksomheder du handler med kommer i betalingsproblemer inden for 12 måneder

Få indblik i dine virksomhedskunders fremtidige betalingsevne med vores Commercial Delphi Score. 

Den økonomiske situation for virksomheder ændrer sig konstant og derfor skal scoringer også konstant være opdateret.

Læs mere om Experian Delphi Score Kom igang i dag - Kontakt os her!

Få indblik i en virksomheds betalingsmønster og kreditværdighed

Ved du om dine kunder betaler deres andre regninger til tiden? 

Med Experians rapport over betalingserfaringer får du indblik i en virksomheds betalingsmønster og dermed deres kreditværdighed.

Experian indsamler og analyserer data, såkaldte betalingserfaringer, om hvordan virksomheder betaler deres fakturaer og omdanner det til Betalingsmønstre. Det er vigtige data, da de kan give dig de første alarmsignaler om ændringer hos kunder og leverandører. Det hjælper dig til at skræddersy dine kunders betalingsbetingelser og forebygger tab, da du kan være på forkant med udviklingen

Læs mere om betalingsmønster-rapport Kom igang i dag - Kontakt os her!

Få indsigt i alle danske virksomheders nøgletal, ratings og finansielle informationer.

Vil du høre mere om Experians kreditrapporter? Kontakt os i dag!

Vores danske Kreditrapporter fås i forskellige kategorier

Basisrapport

Med en Basisrapport får du en virksomhedsprofil, som giver dig et hurtigt finansielt overblik over virksomheden. Du får de basale informationer, du har brug for som for eksempel: koncernrelationer, selskabskapital og anmærkninger.

Bronzerapport

Med en Bronzerapport får du en virksomhedsprofil med de seneste 5 års regnskaber med, KOB rating, risikogruppe samt en kreditprofil og anbefalet kreditmaks på op til 100.000 DKK.

Sølvrapport

En Sølvrapport giver dig endnu flere regnskabstal end Basis- og Bronzerapporterne. Samtidig får du KOB rating samt betalingserfaringer for den pågældende virksomhed. Derudover får du en kreditprofil med et anbefalet kreditmaks på helt op til 1 million DKK.

Guldrapport

Med en Guldrapport er du sikret alle de finansielle informationer, du har brug for til at træffe gode beslutninger omkring dit samarbejde med en given kunde eller leverandør. Du får adgang til alle relevante data på virksomheden bl.a. udvidede nøgletal og en kreditprofil med et anbefalet kreditmaks på +10 millioner DKK.

Loading...

Kontakt

Vil du høre mere om vores kreditrapporter eller er du nysgerrig på, hvordan du får det fulde udbytte af data? Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Læs, hvordan vi håndterer dine personoplysninger her

Du kan til enhver tid afmelde dig. Læs, hvordan vi håndterer dine personoplysninger her. Vi gør opmærksom på, at din henvendelse ikke må indeholde følsomme og fortrolige oplysninger som f.eks. personnummer eller lign., da transmissionen af data via denne formular ikke er krypteret.