Danske kreditrapporter og kreditvurderinger

Få indsigt i alle virksomheders nøgletal, ratings og finansielle informationer med Experians kreditrapporter

Få indsigt i virksomheders økonomiske situation og nøgletal med Experians kreditrapporter og kreditvurderinger

Vores Danske kreditrapporter og kreditvurderinger giver dig værdifuld information om danske virksomheder, og du får hurtigt indblik i dine kunder og leverandørers nøgletal og kreditprofil. Samtidig har du mulighed for at få forskellige ratings i forhold til, om du skal yde kredit til den pågældende virksomhed.

Med en kreditprofil kan du hurtigt vurdere din finansielle risiko ved at handle med en bestemt virksomhed, se om de er ved at gå konkurs eller hvordan de betaler deres regninger.

Du får altså data til at afdække om du ønsker at handle med en virksomhed, og i så fald, hvordan du ønsker at handle med den pågældende virksomhed. En kreditrapport hjælper dig med at styre udenom risikofyldte virksomheder, så du undgår tab og besvær med at inddrive dine penge.

Experian tilbyder tre typer kreditrapporter

  • Danske Kreditrapporter, som findes i fire versioner; Basis, Bronze, Sølv og Guld.
  • Commercial Delphi-rapporter, der fortæller dig sandsynligheden for, om en virksomhed går konkurs inden for 12 måneder.
  • Betalingsmønster-rapporter som viser, hvordan virksomheder betaler deres fakturaer.

Fordele ved Danske Kreditrapporter:

Du forebygger tab og er på forkant med, hvilke virksomheder der er vanskeligheder

Danske Kreditrapporter giver dig finansiel tryghed og overblik med nøgletal og kreditprofil

Du får værdifuld viden om leverandører og kunder

Vi giver dig et anbefalet kreditmaks på virksomheder

Du får online adgang, hvor du med få klik får svar på, hvem kunden er, om du skal yde kredit eller ej og hvor stort et beløb, du bør tilbyde

Vil du høre mere om Experians kreditrapporter?

Danske Kreditrapporter fås som:

Basisrapport

Med en Basisrapport får du en virksomhedsprofil, som giver dig et hurtigt finansielt overblik over virksomheden. Du får de basale informationer, du har brug for som for eksempel: koncernrelationer, selskabskapital og anmærkninger.

Bronzerapport

Med en Bronzerapport får du en virksomhedsprofil med de seneste 5 års regnskaber med, KOB rating, risikogruppe samt en kreditprofil og anbefalet kreditmaks på op til 100.000 DKK.

Sølvrapport

En Sølvrapport giver dig endnu flere regnskabstal end Basis- og Bronzerapporterne. Samtidig får du KOB rating samt betalingserfaringer for den pågældende virksomhed. Derudover får du en kreditprofil med et anbefalet kreditmaks på helt op til 1 million DKK.

Guldrapport

Med en Guldrapport er du sikret alle de finansielle informationer, du har brug for til at træffe gode beslutninger omkring dit samarbejde med en given kunde eller leverandør. Du får adgang til alle relevante data på virksomheden bl.a. udvidede nøgletal og en kreditprofil med et anbefalet kreditmaks på +10 millioner DKK.

Commercial Delphi rapport

Vores Commercial Delphi score er baseret på omfattende statistiske modeller, som fortæller dig sandsynligheden for, at dine kunder går konkurs inden for 12 måneder. Rapporten hjælper dig til at vurdere dine kunders konkurrenceevne og vælge dine samarbejdspartnere.

Betalingsmønster rapport

En Betalingsmønsterrapport giver dig et overordnet billede af, hvordan din virksomhedskunde betaler andre leverandører i forhold til, hvad der er normalt for danske virksomheder generelt. Betalingsmønsterrapporten viser, hvordan dine kunder betaler regninger; betaler de til tiden, sent eller måske slet ikke.

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere