Innovation, intelligent data og øget kundefokus

Download vores seneste rapport med brancheindsigt udarbejdet af Forrester Consulting på vores vegne

Vi er glade for at opleve, at efterspørgslen efter vores årlige rapporter fortsat er stigende.

Mere end 700 CXO'er og andre ledende beslutningstagere i nogle af Europas største virksomheder har bidraget til vores seneste undersøgelse. Blandt andet svarer halvdelen af de adspurgte ledere i danske virksomheder, at de det seneste år har været nødt til at afsætte flere penge til at analysere og forstå kundernes behov. Mere end hver 3. svarer, at omkostningerne pr. kunde er steget op til 10 procent. For 18 procent af de adspurgte er de omkostninger steget helt op til 20 procent.

Vi ser en rigtig spændende udvikling, der dog også fører flere udfordringer med sig. Mange ledere i de danske virksomheder har indset, at væksten er afhængig af fleksibilitet og evnen til at flytte sig lige så hurtigt, som deres marked. For at gøre dette er virksomheder af enhver størrelse nødt til at acceptere, at der ligger betydelige udfordringer forude. De fleste virksomheder - uanset størrelse - har også erkendt, at de har brug for adgang til så stort et datagrundlag som muligt for at kende deres kunder og være foran konkurrenterne. Men de skal samtidig huske at være bevæbnede med de tilstrækkelige analytiske evner for at kunne tygge sig igennem de mange informationer. Bliv inspireret af den spændende rapport og download den ved at udfylde formularen.

Som strategisk partner er det vores mål at sikre, at du har den rigtige indsigt til at nå dine mål og betjene dine kunder på den bedste måde.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Advanced Analytics

Vækst din forretning ved at finde og servicere de rigtige kunder, og lås op for uanede muligheder.

forrester-research-brochure

Download i dag

Udfyld formularen for at få mere at vide
Loading...

Ved at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Experian tilbyder en lang række produkter og tjenester.

Vi vil gøre vores bedste for kun at sende dig kommunikation og materiale, som vi mener er relevant for dig ihenhold til din jobtitel og erhverv.

Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig. Læs, hvordan vi håndterer dine personoplysninger her. Vi gør opmærksom på, at din henvendelse ikke må indeholde følsomme og fortrolige oplysninger som f.eks. personnummer eller lign., da transmissionen af data via denne formular ikke er krypteret.