Experian Learning Day (25. februar, 2020)

Tusind tak for din deltagelse.

Vi håber, du har haft en god og lærerig dag med ny viden og inspiration. Samtidigt vil vi gerne takke dig for, at have givet din feedback til os om arrangementer. Denne hjælper os til at forbedre os i fremtiden. Her på siden kan du hente alle dagens præsentationer, så du kan dykke ned i indholdet igen, når du har lyst.   

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marketing Manager, Rie Lindgren på rie.lindgren@experian.com.

Vi takker for en god dag og håber at se dig til fremtidige arrangementer. 

Præsentationer

Onboarding

"Fra timer til sekunder: fremtiden for digital onboarding er her”

Denne session vil dække, hvordan du automatiserer dine kreditbeslutninger i dine onboarding-processer, og fremsætter konsistente kreditanbefalinger i realtid.

Vækst og innovation

Hvad er innovation og hvordan kan innovation drive vækst?

I denne session vil du høre eksempler på innovation, indenfor forskellige områder og hvorledes vi arbejder sammen med kunder på tværs af forskellige brancher for at skabe innovation via en datadrevet tilgang til vækst.

Fra indsigt til handling

Tænker du ofte på, hvor data kommer fra, hvordan det valideres og hvorledes dette bliver til indsigt hos dig? Kom og hør en gennemgang fra rå data til valideret data i de systemer du benytter via Experian. 

Compliance

"Implementer en effektiv compliance strategi med kunden i fokus"

Denne workshop vil give dig indsigt i vigtige regulatoriske ændringer som banker og finansielle institutioner må overvåge og adressere fremadrettet, og som sikrer at du bliver fuldt informeret om de nyeste tendenser indenfor regulatoriske temaer.

Collections

"Datadrevne beslutninger i indrivelsesprocessen"

Denne session vil afdække, hvordan du effektiviserer inkassoprocessen og maksimerer gældsinddrivelsen gennem datadrevne beslutninger. 

Customer Management

"Få det maksimale ud af dine kundeinteraktioner med data og indsigt"

Kundeadministration handler om at skabe gode kundeoplevelser, øge salg og salgsmuligheder, reducere churn og tage bedre beslutninger i hele kundeforholdet. Denne session vil handle om netop det. 

Beskyt din forretning

"Aldrig sikrere end det svageste led"

I denne session lærer du, hvordan din organisation kan komme på forkant af svindlerne, mindske risikoen for svindel og hvordan I hvilke værktøjer, der kan hjælpe jer på vej.

Mere viden

Global Identity & Fraud Report 2020

Global Data Management Research 2020

Friction Free Digital Experiences

Anti Money Laundering Guide