Minimer jeres tidsforbrug på PEP-tjek og overholdelse af hvidvaskloven med Experians AML-løsninger

AML-løsninger til store og små

Hos Experian har vi samlet AML-løsninger som passer til både store og små behov. Har du eksempelvis brug for en simpel og hurtig løsning, som lader dig tjekke PEP’s, når du har brug for det (Politically Exposed Persons) eller vil du hellere have en fuldt automatiseret og integreret AML-løsning i jeres eksisterende onboarding-process?

Vi har løsninger til både store og små behov, som alle er skræddersyet til virksomheder som er omfattet af den gældende hvidvasklov.

Online-AML til PEP-tjek og KYC

For langt de fleste virksomheder kan en simpel og hurtig AML-løsning med online PEP-tjek være tilstrækkelig, og med vores Online Search Tool kan det næsten ikke blive nemmere. Det er faktisk ikke sværere end at foretage en søgning på Google, og derefter er du klar til at gå videre i dialogen med din kunde.

Er du underlagt hvidvaskloven?

Advokater

Auktionshuse

Virksomheder der modtager store kontantbeløb

Kasinoer

Fondsmæglerselskaber

Forsikringsmæglere

Gallerier

Investeringsforvaltningsselskaber

Se mere...

Hvordan løser vi det?

  • Gennem vores samarbejde med LexisNexis henter vores værktøjer oplysninger fra en database med flere personer og virksomheder end nogen anden leverandør i Danmark og Norden
  • I alt dækker databasen over data fra flere end 250 lande verden over og den opdateres dagligt
  • I gennemsnit foretages der 60.000 nye registreringer og 40.000 opdateringer af eksisterende registreringer hver måned

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at overholde hvidvaskloven?

Kontakt os her

Få mere viden...

Hent AML-guiden

Du skal vide, hvem dine kunder er, og om de udgør en risiko. Og du skal kunne dokumentere, at du ved det. Så hvordan kommer du i gang?

Læs mere

Vores kompetencer

Vi kan hjælpe dig med alle stadier i din kundelivscyklus. Tag et kig på vores kompetencer, og lad os finde en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Læs mere

Intelligente beslutninger

Foretag bedre beslutninger hurtigere på både eksisterende og nye kunder gennem kombination af data, teknologi og indsigt.

Læs mere

Advanced Analytics

Avancerede analyser kan gøres meget simplere, end du tror. Vi hjælper dig med at gøre det avancerede simpelt, og træffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Læs mere

Datadrevet vækst

Har du tænkt på om din bedste kunde i Danmark kunne have en tvilling i Sverige? Øg din forretning med salgsværktøjer, der giver dig helt nye vækstmuligheder.

Læs mere

Compliance & Fraud

Er din virksomhed underlagt hvidvaskloven? Eller vil du gerne sikre dig og din virksomhed mod svindel? Læs mere om vores løsninger indenfor Compliance og Fraud her

Læs mere 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US