Domænet rkiingenhindring.dk

er blevet overtaget af Experian

rkiingenhindring.dk slettet

Experian A/S har overtaget rettighederne til 'RKI Ingen Hindring'

Domænet rkiingenhindring.dk er blevet overtaget af Experian, som er indehaver af varemærket RKI og derfor har eneret til at benytte ’RKI’ i navnet.

Råd og vejledning

Her får du et par praktiske råd og oplysninger om registrering i RKI registeret. Experian står altid til rådighed med rådgivning og hjælp, hvis du er blevet indberettet til RKI registeret af en virksomhed.

Hvad betyder det at være registreret i RKI registret?

En virksomhed, der har et samarbejde med Experian, kan vælge at indberette dig til RKI registeret, hvis du ikke bestrider gældsforholdet og efter tre rykkere stadig ikke har betalt dine regninger. At være registreret i RKI registeret betyder, at din kreditværdighed falder, og de virksomheder, der har adgang til RKI registeret, vil være tilbøjelige til at afslå dit ønske om kredit.

Hvordan kommer jeg ud af RKI registret?

Det er vigtigt, at du kontakter den virksomhed, du skylder penge. Du bliver automatisk slettet fra RKI registret, så snart du har betalt din gæld tilbage. Derfor er det en god idé at prøve at indgå en tilbagebetalingsaftale med den virksomhed, du skylder penge og selvfølgelig overholde tilbagebetalingerne.
Hvis du som privatperson ønsker oplysning om dig selv, kan du anvende vores selvbetjeningsløsning, dininfo, hvor du sikkert og anonymt kan undersøge, om du er registreret med en betalingsanmærkning i RKI registret. Du kan også kontakte vores ForbrugerService og der få oplyst, hvem der har indberettet dig. Gældens aktuelle størrelse kan du kun få ved at rette henvendelse til den du skylder pengene eller den der kører inkassosagen for den pågældende.

Undgå at tage flere lån

Det kan forværre din situation yderligere, hvis du optager nye lån for at tilbagebetale gammel gæld. Søg hellere professionel hjælp af en sagsbehandler eller søg rådgivning i din bank.

  • © Experian 2019. Alle rettigheder forbeholdt.