Dec. 2022 | Nyheder |

Data mig her og data mig der. Data er med rette på alles læber i disse år, og det er det rigtig mange gode grunde til. Data’s rolle i morderne virksomheder og organisation udvikler sig konstant.

Hvordan bruger I data hos jer? Bliver beslutningerne truffet  på baggrund af data eller mavefornemmelser? 

Data er og kan være et meget værdifuldt aktivt for alle virksomheder, men de fleste udnytter kun en lille brøkdel af den potentielle værdi, der ligger gemt i data og analyser. 

Datadrevne virksomheder sætter data i centrum når der skal træffes vigtige forretningsmæssige beslutninger. De integrerer data i deres forretningsprocesser og bruger databaseret viden og analyser til at drive deres strategi og plan fremad. 

Hent guiden: 5 vigtige områder hvor data og BusinessInsight hjælper med at arbejde datadrevet

Hent guiden: 5 vigtige områder hvor data og BusinessInsight hjælper med at arbejde datadrevet

Hent den her

Ved I, hvilke data I har brug for, for at nå jeres forretningsmæssige mål?

Experian’s løsning BusinessInsight er et rigtig godt sted at starte, hvis man vil i gang med at arbejde datadrevet. I løsningen har data og informationer om samtlige virksomheder i Norden. Data som kan bruges i både kreditvurderingsøjemed og salgsfremmende aktiviteter. 

Løsningen har samlet markedsdata, erhvervsdata, kreditvurderinger og salgsfunktioner i én løsning, så hvad enten der skal kreditvurderes kunder og leverandører eller findes nye B2B kunder, så kan det gøres på en let og datadrevet måde.

I guiden har vi samlet 5 vigtige områder hvor data og BusinessInsight hjælper virksomheder med at arbejde datadrevet og skabe succes.

God fornøjelse. 

Vil du vide mere om BusinessInsight, have en gennemgang af løsningen eller måske prøve den gratis?

I BusinessInsight kombinerer vi erhvervsdata med analysefunktioner, der giver dig et utal af muligheder for at optimere din forretning.

Læs mere og prøv gratis