PRESSE

NYHEDER OM MARKEDET OG EXPERIAN

Nyheder

Presserum

Experian tilbyder en unik kombination af data, analyser og software som forvandler data til værdifuld indsigt. Vi hjælper vores kunder med at træffe bedre beslutninger. Experian er globalt den største virksomhed på markedet for kredit- og markedsinformation og i Norden er vi repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Estland. Den nordiske organisation er en del af EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Pressearkiv

Find pressemeddelelser og konkursstatistikker fra 2008 og frem til i dag.

Mediebibliotek

Her finder du Experian logoet og billeder af nøglepersoner til brug i dit pressearbejde .

 

Experian er verdens førende leverandør af data, analyser og statistiske modeller inden for økonomiske data, fysiske adresser m.v. I mere end 80 lande forsyner Experian kunder med viden i form af en kombination af data, analyser og software. Experians virksomhedskunder benytter typisk denne viden til at tage beslutninger inden for f.eks. kreditvurdering, risikostyring og markedsføring Forbrugere og privatpersoner kan få afklaret kreditværdighed og beskytte sig mod identitetstyveri.

Experian har en global årlig omsætning på 27 milliarder kroner (2010) og ca. 15.000 ansatte med kontorer i 41 lande over hele verden. I Danmark har Experian en hovedafdeling på Østerbro i København og et kontor i Silkeborg og beskæftiger ca. 150 mennesker inden for data, statistik, analyse, salg og markedsføring.

Experians RKI register sikrer danske virksomheder og forbrugere mod uansvarlig kredit. Registret kan enten bruges forebyggende ved at undgå købsaftaler med nye dårlige betalere eller opfølgende, hvor virksomheder adviseres, hvis en eksisterende kunde registreres som dårlig betaler.

  • 770.600 registreringer pr. 1. januar 2015
  • Pr. 1. januar 2015 er 231.582 personer dårlige betalere - de skylder i alt over 16,9 mia. kr.
  • Over 400 henvendelser hver dag fra forbrugere der ønsker råd og vejledning - heraf ca. 260 til vores forbrugerportal www.dininfo.dk
  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.