Aug. 2022 | Analytics Academy |

Som långiver er der mange variabler og faktorer, som er afgørende for låntagers kreditværdighed. Husleje, udgifter til mad, sjov, rejser og diverse. Hvor mange penge har låntager til rådighed, når alt er betalt? Det er vigtigt for långiver at vide – og det er netop dét denne episode af Experian Analytics Academy handler om.

De forskellige tilsynsmyndigheder strammer løbende kravene. Det stiller større og større krav til långiver. Og det er her, at långiver med fordel kan bruge aktuelle data fra fx Open Banking til at skabe et aktuelt og retvisende billede af låntagers økonomiske situation. Her skal långiver gøre det nemmere for sig selv – og for låntager – ved at integrere og indhente data fra flere datakilder. Flere datakilder giver større nøjagtighed. Til gavn for begge parter.

”Der kommer hele tiden strengere og strengere krav til långivere. Det stiller også større krav til indsamling af data. Her kan långiver med fordel kigge på Open Banking-løsninger for at skabe et aktuelt og retvisende billede af låntagers økonomiske situation.”
– Martin Haraldseth, Data Scientist, Experian

Hvis du vil høre mere om hvordan du kan bruge data til at optimere dine låneberegninger eller Experian’s løsninger på området, så tøv ikke med at kontakte os.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere
 

Martin Haraldseth, Data Scientist hos Experian, giver dig indblik i fire områder, du skal være opmærksom på, når du skal beregne, hvor mange penge dine kunder kan og bør låne. De fire områder er:

  • Data
  • Analyser
  • Software
  • Markedskendskab

Se med og bliv klogere på, hvordan du kan optimere dine låneberegninger. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan bruge data og analyser til at gøre dine låneberegninger bedre – og forblive compliant – kan du udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig snarest.

Loading...

Udfyld venligst formularen, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres låneberegninger

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?