Aug. 2022 | Analytics Academy |

Cirka 66% af vores kunder mener, at kunstig intelligens – herunder machine learning – kan gøre en betydelig forskel for deres forretning. Det er altså ikke de mange muligheder, som virksomhederne er bange for at udnytte. Men skoen trykker et andet sted, når det kommer til at adoptere de nyeste metoder.

For langt størstedelen af virksomheder, som endnu ikke arbejder med kunstig intelligens og machine learning, er det svært at komme i gang på grund af den stejle læringskurve. Mange oplever, at det er svært at forstå og forklare, og derfor bliver det også svært at forankre i virksomhedens arbejdsgange. Læs vores nye Experian x Forrester rapport, som går i dybden med forbrugernes oplevelse af finansielle tjenesteydelser.

“Datasæt i den virkelige verden er langt mere komplekse end dem i lærebøgerne. Hvis du som virksomhed arbejder med data, som er lineære, er det ikke besværligt at arbejde med standardmodellerne. Lineær regression tilgodeser enkelthed over ydeevne. Men virkeligheden er ikke altid lineær. Avancerede machine learning-modeller giver dig en bedre performance, men kun hvis de er udviklet korrekt.”
– Gerrit Bekker, Senior Data Scientist, Experian

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan kunstig intelligens kan gøre din forretning bedre, er du velkommen til at kontakte os.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

I denne episode af Analytics Academy giver Gerrit Bekker, Senior Data Scientist hos Experian, dig en introduktion til, hvordan kunstig intelligens kan gøre din forretning bedre i morgen, end den er i dag.

Bekker lægger vægt på, at løsningen ikke må resultere i såkaldte “black-box”-løsninger, som både er svære at forstå – og svære at teste og validere. Hvis du ikke kan forklare løsningen, kan du med garanti heller ikke forankre den.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan kunstig intelligens kan gøre din forretning bedre, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre her siden – så hører du fra os snarest.

 

Loading...

Udfyld venligst formularen, hvis du vil høre mere om hvordan kunstig intelligens kan optimere din forretning

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?