Dec 2021 | Events & Arrangementer |

Innovation Summit er vores årlige “flagskibs”-konference, hvor vi samler kunder, partnere og brancheeksperter for at diskutere de seneste kreditrelaterede trends, data & innovation. Vi kigger på udfordringer og løsninger på tværs af kunderejsen og kigger lidt ind i fremtiden.

Gik du glip af Innovation Summit, eller vil du se en af ​​sessionerne igen? Alle præsentationer og keynotes er tilgængelige on-demand lige nu.

Den 24/11 2021 blev konferencen afholdt som et Hybrid-event, hvor vi kombinerede fysiske deltagere og online deltagere på tværs af Norden.  Det var en god og indsigtsfuld dag med inspiration og interessante historier fra spændende virksomhedsprofiler fra nogle af danmarks største virksomheder.

Bo Rasmussen – Experian’s Nordisk Direktør var vært for arrangementet: ”Lead the New Now”, hvor vi atter en gang satte fokus på data og innovation. Se hans introduktion til dagen lige her og resten af dagens spændende talere nedenfor.

Se Keynote præsentationerne fra dagen nedenfor