Maj 2024 | Nyheder |

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der er personer, som forsøger at svindle i Experians navn ved at tilbyde sletning fra RKI-registret mod betaling. De hævder, at de har kontakter indenfor vores organisation, som kan få dette til at ske. Vi ønsker at gøre det helt klart, at dette er svindel.

Experian og RKI tilbyder ikke sletning af registreringer mod betaling.

Alle ændringer i RKI-registret sker i henhold til gældende lovgivning og vores interne retningslinjer, og det er ikke muligt at få slettet sin registrering ved den slags metoder. Betaling skal ske direkte til kreditor eller dem der varetager din gæld, eksempelvis et inkassoselskab, og derefter foretager de en sletning.

Hvis du bliver kontaktet af nogen eller ser opslag på diverse sociale medier eller hjemmesider, der tilbyder at slette din registrering mod betaling, anbefaler vi stærkt, at du ikke indgår i nogen form for aftale med disse personer. Vi opfordrer dig til at anmelde sådanne tilfælde til politiet. Beskyt dig selv mod svindel og vær opmærksom på falske tilbud.

Hvis du er registreret i RKI, kan du finde nyttig information og gode råd og vejledning  her.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Sidder du inde med spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning. De kan kontaktes på e-mail dk.debitorservice@experian.com eller på telefon 87465656.