Aug. 2022 | Analytics Academy |

Det har ikke været lige let at være virksomhed siden maj 2018, hvor GDPR-lovgivningen trådte i kraft. Lovgivningen har gjort det svært for virksomheder at indsamle, behandle og opbevare den nødvendige kundedata – og på samme tid være compliant med gældende lovgivning på området.

I denne episode af Experian Analytics Academy tager vi et kig på, hvordan virksomheder kan indsamle og håndtere kundedata uden at komme på kant med lovgivningen. Julie Berg, analytiker hos Experian, sørger for at gøre et komplekst emne lettere at fordøje på mindre end fem minutter.

“Mange virksomheder er udfordret på, hvordan de indsamler kundedata, opbevarer den, og hvordan de behandler den. Siden 2018 har virksomheder været nødsaget til at finde nye måder at indsamle data på for at drive deres forretning – efter gældende lovgivning. Det har ikke været nemt.” – Julie Berg, Analytiker, Experian

Vil du høre mere om hvordan du anvender alternative data i din kreditbeslutninger?

Ja tak, jeg vil gerne høre mere

Det er for det meste ligetil at tilføje flere eksterne datakilder til matematiske modeller. Men det er straks mere kompliceret at bruge webdata som et led i dataindsamlingen og på baggrund af denne data træffe de rigtige beslutninger om fx marketingaktiviteter, leadgenerering og – endnu vigtigere – kreditvurderinger af dine kunder.

Hos Experian har vores in-house-specialister udviklet en metode, som gennem machine learning identificerer variabler, der passer godt sammen og kombinerer dem i én – inden de indtastes i dine statistiske modeller. Metoden hedder Automatic Feature Generation og kan blandt andet bruges til at forbedre dine matematiske modeller uden at tilføre mere data – og uden at komme på kant med GDPR-lovgivningen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan bruge webdata og Automatic Feature Generation, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Loading...

Hvis du vil høre mere om hvordan du anvender alternative data i din kreditbeslutninger? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.

Would you like to hear from us?