Aug. 2023 | Experian Talks |

Hvordan bliver du leder i dit eget liv, og hvordan gør du det med succes? Det har vi spurgt Hardeep Dhanjal om, international efterspurgt speaker og thought leader inden for personlig udvikling. Få hans råd i denne udgave af Experian Talks.

I denne episode af Experian Talks har vi inviteret Hardeep Dhanjal i studiet til en snak om at tage styringen over sit eget liv – og få success med det. Hardeep giver sine bud på, hvordan du arbejder med personlig og professionel udvikling for at finde balancen i dit liv og styre det med succes.

Mange virksomheder har udfordringer med løbende at motivere deres medarbejdere. Og det er ikke blevet mindre med årene. Personlig og professionel udvikling kan derfor gøre en forskel for medarbejdere, mellemledere og ledere i store og små virksomheder. Men hvordan kommer du selv i gang eller kommer videre, hvis du mangler den sidste energi i hverdagen? Få nogle af svarene i denne udgave af Experian Talks.

Rigtig god fornøjelse!!