Experian

Optimer din virksomheds beslutningsprocesser med automatiske kreditværdighedsvurderinger og Open Banking

12 September | 10:00 - 11:00

Dette event er allerede blevet afholdt.
Men bare rolig, vi har formentlig andre arrangementer du kunne være interesseret i.

Om webinaret

Tag din virksomheds beslutningsprocesser til næste niveau med moderne kreditværdighedsvurderinger baseret på Open Banking-data

Kredit- og kreditværdighedsvurderinger behøver ikke at være komplekst og besværligt at navigere rundt i. På dette webinar viser vi dig, hvordan du tager din virksomheds beslutningsprocesser til næste niveau.

Torsdag den 12. september kl. 10.00 – 11.00 inviterer vi dig til vores spændende webinar, hvor vi dykker ned i automatisering og optimering af kredit- og kreditværdighedsvurderinger – et webinar om, hvordan du tager din virksomheds beslutningsprocesser til næste niveau.

Vi befinder os i en digital tidsalder, hvor forbrugere i højere og højere grad kræver digitaliserede tjenester. På webinaret vil vi demonstrere hvordan Experian’s avancerede løsning Credit Board kan imødekomme denne efterspørgsel. Webinaret vil give dig en indgående forståelse af, hvordan en optimering af hele lånegodkendelsesprocessen kan forbedre effektiviteten, reducere risici og styrke din virksomheds konkurrenceevne på markedet.

  • Ingen grund til at besvære dine kunder med at skulle indsende dokumenter. Vi henter alle nødvendige data på få sekunder fra vores sikre datakilder, og beregner øjeblikkeligt kundens budget og rådighedsbeløb via PSD2 og Open Banking.
  • Det er hurtigt, enkelt og problemfrit, og vi viser dig hvordan det fungerer på dette webinar.
  • Experian Credit Board gør det muligt for banker og andre finansielle institutioner at overholde finanstilsynets regler for kreditvurderinger og fortsat yde en hurtig og nem service til ansøgerne.

Tilmeld dig nu og oplev fremtiden for kredit- og kreditværdighedsvurderinger. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Hvornår:

12 September, 2024
10:00 - 11:00
Del:

Sørg for at din virksomhed lever op til Finanstilsynets krav for kreditvurderinger og hvidvask

I Experian gør vi en dyd ud af hele tiden at holde os opdateret med de seneste ændringer i reglerne og dataene, så du blot kan koncentrere dig om at drive din forretning. På webinaret giver dig redskaberne til, hvordan du nemt og smertefrit lever op til tilsynsmyndighedernes strenge krav og vejledninger for kreditværdighedsvurderinger.

395
12
22
8
10:00 am
Velkommen og introduktion
10:05 am
Optimer din virksomheds beslutningsproces med automatiske kreditværdighedsvurderinger
10:45 am
Q&A
11:00 am
Tak for i dag
Tilmeld dig webinaret
Loading...

Webinar Registration


Vil du holdes opdateret med seneste datanyheder, trends, anlyser og meget mere?

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.