Experian

How can technology create a better tomorrow

1 November | 08:30 - 14:00

Dette event er allerede blevet afholdt.
Men bare rolig, vi har formentlig andre arrangementer du kunne være interesseret i.

Om Experian Innovation Summit 2022 på Hotel d’Angleterre i København

Hvordan kan vi bruge teknologi til at gøre i morgen bedre end i dag?

Det kan du blive klogere på til dette års Experian Innovation Summit. Vi har allieret os med eksperter på forskellige områder indenfor teknologi — eller nært beslægtede nicher – for at give dig en halv dag pakket med nye perspektiver, vigtig viden og værdifulde indsigter indenfor kreditindustrien. Alt sammen med fokus på teknologi, innovation, data og forandring.

 

Teknologi i dag, i morgen, i fremtiden

Teknologi dækker over meget. Den er blevet en konstant i vores liv. En gamechanger. Teknologi – og alle de muligheder den har bragt med sig – har udviklet os som mennesker, givet os nye muligheder og har åbnet verden op på nye måder.

Den teknologiske udvikling har bragt en masse godt med sig. Den har stor betydning for vores dagligdag, og den har større indflydelse, end de fleste går og tror. Der var ikke mange, som spåede internettet den helt store chance i sin tid. Og det samme gjorde sig gældende for smartphones.

Ligesom så meget andet, så udvikler teknologien sig hele tiden. Vi bliver klogere og bedre. Det betyder også, at virksomheder med fordel kan kigge på alt fra små processer til store arbejdsgange for at opnå markante forbedringer. Men selvom den teknologiske udvikling kan gøre ting nemmere, skal vi ikke glemme, at det altid handler om mennesker. Fordi teknologi – og brugen af den – har indvirkning på, hvordan vi indretter os og kommer igennem dagligdagen. Og derfor skal vi altid sørge for, at mennesker forbliver i centrum.

 

Hvad får du ud af at deltage i Innovation Summit 2022?

Nye perspektiver, vigtig viden og værdifulde indsigter. Nyeste nyt indenfor teknologi i kreditindustrien. Et ægte energiboost i dit daglige arbejde med teknologi og data. Mulighed for at netværke og møde nye mennesker.

Listen over emner som vil blive berørt er mange, men der vil særligt være fokus på især kunstig intelligens, blockchain-teknologi, digital valuta, AI og dataetik, kontantløst samfund, datastrategier, fremtidsforskning, teknologi og mennesker og mange, mange flere.

Hvornår:

1 November, 2022
08:30 - 14:00
Del:

Hvorfor bør du deltage? 

Dagen er et ægte energiboost i dit daglige arbejde med teknologi og data. Du vil bl.a. få indsigt i:

  • Nøgleudfordringer, trends, best practice om højaktuelle emner
  • Hvordan du tilføjer værdi til din virksomheds kunderejse
  • Nyeste nyt indenfor teknologi i kreditindustrien
  • Nye perspektiver, vigtig viden og værdifulde indsigter
395
12
22
8
9:00 am
Velkommen til Experian Innovation Summit 2022
Bo Rasmussen
Chief Commercial Officer, Experian Nordics
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
9:10 am
En makroøkonomisk opdatering om de seneste kreditindikatorer - Bliv godt klædt på til nuet og fremtiden
Jakob Færgeman
Chief Consultant, Experian
9:30 am
Det vilde vesten eller fagre nye verden? Det er tid til at regulere uanset!
Tobias Thygesen
Kontorchef for Fintech, Betalingstjenester og Governance hos Finanstilsynet
Tobias vil tale om Finanstilsynets syn på krypto, både risici og muligheder - herunder de forløb de har/har haft i deres regulatoriske sandkasse. Derudover vil han tale lidt om den kommende regulering på området, MICA.
10:00 am
Pause
10:20 am
Fra Legacy til Ny Forretning hos Topdanmark
Heidi Torm
IT Udviklingsdirektør hos Topdanmark
Topdanmark har i en række år investeret i it systemer for at kunne digitalisere sin kerneforretning og skabe nye muligheder. Men hvad vil kunderne egentlig, og hvordan gentænker man sine forretningsmodeller på et marked, som stadigvæk er meget traditionelt? Hør om de digitale løsninger, Topdanmark har skabt til både kunder og medarbejdere, og hør virksomhedens erfaringer med at håndtere sin digitale transformation.
10:50 am
Risikostyring i en digital brydningstid hos Arbejdernes Landsbank
Gry Bandholm
Bankdirektør hos Arbejdernes Landsbank
I denne session bliver du klogere på Arbejdernes Landsbanks håndtering og eksekvering af effektiv risikostyring, mens man planlægger og gennemgår en digital transformation.
11:10 am
Pause
11:30 am
Blockchain og Internet Paralleller - History revisited
Lars Seier Christensen
CEO, Seier Capital og Concordium
Lars vil med sin session gøre os klogere på, hvordan transformative teknologier kan ændre verdenen som vi kender den i dag. Lars var involveret i internettets svære første år og ser stærke paralleller til blockchains tidlige fase i dag. Sådanne tider byder på både udfordringer, men også enorme muligheder for early adopters. Hør Lars' syn på, hvorfor blockchain har potentialet til fuldstændig at ændre på den måde vi interagerer og driver forretning på i dag. Han vil samtidig komme ind på, hvordan blockchain kan forbedre næsten alle dataprocesser, og de nye spændende områder med distribuerede sikre netværk, tokenization, web3.0 og Metaverse.
12:00 pm
Den Menneskelig Faktor
Hardeep Dhanjal
Motivational Speaker
Hardeep er en af Danmarks absolut dygtigste inspirations speakere. Han har med sit indlæg ”Den Menneskelig Faktor”, en helt unik evne til at nå ind i hjertet på mennesker og levere budskaber der styrker troen på at vi kan lykkedes. Han forstår at tydeliggøre at det er de mennesker der er med på holdet der sikrer, at man vinder kampen!
12:45 pm
Opsummering og tak for i dag
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
Bo Rasmussen
Chief Commercial Officer, Experian Nordics
12:55 pm
Frokost & Networking
Tilmeld dig Experian Innovation Summit og få en halv dag pakket med nye perspektiver, vigtig viden og værdifulde indsigter indenfor kreditindustrien. Alt sammen med fokus på teknologi, innovation, bæredygtighed og forandring.

Dagens talere

Bo Rasmussen
Chief Commercial Officer, Experian Nordics
Bo Rasmussen

Bo Rasmussen Biography

Bo is the Chief Commercial Officer, Experian Nordics. He has more than 25 years’ experience from working with data and the credit industry, helping both SME’s and enterprise clients locally and internationally to solve their credit risk challenges. Bo is also an external lecturer at Copenhagen Business School, where he teaches data and innovation related topics.
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
Andy Rich

Andy Rich Biography

Jakob Færgeman
Chief Consultant, Experian
Jakob Færgeman

Jakob Færgeman Biography

Jakob Færgeman is Chief Consultant in Experian Nordics and holds more than 15 years experience of working with enterprise clients globally, managing challenges within credit risk and strategy, analytics, regulation and customer management.
Tobias Thygesen
Kontorchef for Fintech, Betalingstjenester og Governance hos Finanstilsynet
Tobias Thygesen

Tobias Thygesen Biography

Tobias er kontorchef for fintech, betalingstjenester og governance i Finanstilsynet. Kontoret har bl.a. ansvaret for Finanstilsynets fintech-indsats, herunder den regulatoriske sandkasse. Han var tidligere vicekontorchef i hvidvaskkontoret i Finanstilsynet og har også arbejdet i Finans Danmark, markedsområderne i et par af landets største banker, Nationalbanken og Bank of England.
Heidi Torm
IT Udviklingsdirektør hos Topdanmark
Heidi Torm

Heidi Torm Biography

Heidi er en erfaren leder inden for udvikling af IT og digitale løsninger i den finansielle sektor, hvor hun har arbejdet med både kundevendte løsninger og kernesystemer i agile strømme og projekter. Hun er dddannet Cand.IT. på IT Universitet og Master of Management & Development hos CBS.
Gry Bandholm
Bankdirektør hos Arbejdernes Landsbank
Gry Bandholm

Gry Bandholm Biography

Gry har de seneste 11 år været en del af Arbejdernes Landsbank (AL) risikoorganisation, senest som Vicedirektør CRO og koncernrisikoansvarlig med ansvar for alle 2. linje-risikofunktionerne i AL koncernen. Gry er endvidere ansvarlig for bankens bestyrelses- og ledelsessekretariat og afdeling for Dataanalyse og Modeller. Tidligere har Gry arbejdet mere end 10 år med generel kreditrisikostyring og avancerede kapitalmodeller og har erfaring fra Finanstilsynet, BRF Kredit samt flere udenlandske banker. Fra den 1. oktober bliver Gry en del af direktionen i AL Bank.
Lars Seier Christensen
CEO, Seier Capital og Concordium
Lars Seier Christensen

Lars Seier Christensen Biography

Lars Seier Christensen, tidligere co-CEO og co-founder af Saxo Bank, er en dansk entreprenør, investor og aktiv debattør om samfundsforhold. Efter at han i flere år havde være Bitcoin entusiast grundlagde han i 2018 Concordium - en layer-one blockchain med focus på ID og overholdelse af de krav samfundet omkring os forventes at stille. Udover Concordium har han gennem sin private investeringsfond, Seier Capital, investeringer i bl.a. Parken, den tre-stjernede Michellin-restaurant Geranium, Restaurant Alchemist samt en række andre selskaber indenfor primært blockchain, tech, entertainment, food og sport.
Hardeep Dhanjal
Motivational Speaker
Hardeep Dhanjal

Hardeep Dhanjal Biography

Hardeep Dhanjal er en af Danmarks absolut dygtigste inspirations speakere. Hans referencer fra toppen af det danske og internationale erhvervsliv taler for sig selv. Hans evne til at nå ind i hjertet på mennesker og levere budskaber der styrker troen på at vi kan lykkedes er helt unikt. Hardeep forstår at tydeliggøre at det er de mennesker der er med på holdet der sikre at man vinder kampen! Hans evne til at styrke menneskers mentale tilstand, og skabe positiv forandring i organisationer har ført til, at han i dag er efterspurgt af nogle af verdens største virksomheder. Hardeep blev født i 1977 i Farum lige uden for København. Hans forældre var emigreret fra Indien nogle år forinden. Under sin opvækst oplevede Hardeep mange udfordringer i skolen, i hjemmet, samt svære tider som en dansk-inder. Disse udfordringer både udfordrede og udviklede Hardeep som menneske.
Loading...

Tilmelding


Vil du holdes opdateret med seneste datanyheder, trends, anlyser og meget mere?

Tag et kig på vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere om, hvordan vi opbevarer og benytter dine data.