Loading...

Højdepunkter fra Innovation Summit 2020

Den 26. november fandt vores årlige konference Innovation Summit 2020 sted. Det var en spændende dag med masser af indsigt, inspiration, netværk og interessante historier. Bo Rasmussen – nordisk salgsdirektør – var vært for arrangementet: ”Innovation og data har været nøgleord de sidste år og vil forblive det i disse tider. Innovation og data hjælper os med at navigere gennem usikkerhed og usikre tider, som den nuværende coronapandemi”. Gik du glip af Innovation Summit, eller vil du se en af ​​sessionerne igen? Alle sessioner er tilgængelige on-demand lige nu. God fornøjelse!

Se Javier Campos’ indlæg om Experians Datalabs her

Se Eigil Arff Tarjems indlæg om Deferos vækstrejse her

Se Jakob Færgeman og Herman Peeters’ indlæg om  makroøkonomiens udvikling under Covid-19

Se Mortens Trastis indlæg om forbrugernes betalingsevne og udfordringer i 2020

Se Ken Villum Klausens indlæg om Lunars vision om at tage digitaliseringen i bankverdenen til nye højder