Loading...

Konkursanalyse for juli 2020

Hver måned udgiver vi en analyse for den forgangne måned. I juli 2020 har der været 473 konkurser, hvilket er et fald på hele 26,3% sammenlignet med juli 2019, hvor der var 642 konkurser. Udover Grønland, er det Midt- og Vestjylland der viser det relativt største fald i antal konkurser. Det er kun Fyn som har en stigning i antallet af konkurser. Hvis man ser på et helt år, har der samlet set været et fald på 21,3 % i forhold til samme periode året før. Her er Sjælland der, udover Færøerne og Grønland, har den største relative stigning, mens Bornholm og Hovedstaden har de største relative fald.

Du kan downloade hele analysen her Experian_Konkursstatistik juli 2020 

Har du spørgsmål til analysen eller ønsker at benytte den til presse-, studie- eller anden aktivitet, så er du mere end velkommen, bare husk at henvise til Experian som kilde, og du er altid velkommen til at kontakte os.