Loading...

Kan man stole blindt på regnskaber?

Sandsynligvis ikke, så vi anbefaler dig at læse med…

Det moderne Danmark bygger i stor grad på tillid og forståelse. Desværre er der lige nu kriminelle, der udnytter tilliden og den nye hverdag, der er opstået med nedlukningen og øget tidspres på myndigheder og virksomheder.

Experian oplever for eksempel flere kopierede regnskaber end nogensinde før. Det vi oplever, ligner en relativ nem øvelse med at oprette eller overtage et selskab fra en anden, og herefter ”låne” et regnskab fra en anden virksomhed, ændre i udvalgte tal eller blot ændre forsiden. På den måde kan regnskabet bruges som grundlag for at få leveret varer fra andre firmaer, der for sent opdager snyderiet. Disse “falske” firmaer kan også søge om refusion via de offentlige hjælpepakker.

Her er tre ting, du kan gøre for at beskytte din virksomhed mod svindel:

– Hav ekstra fokus på, hvem I samarbejder med

– Vælg en dataleverandør der har interne kvalitetskontroller

– Gennemfør stikprøvekontroller af jeres leverandører og kunder

Experian opdager mange af disse regnskaber i vores omfattende kontrolsystemer, og vores eksperter er klar til at rådgive dig om hvordan du kan beskytte din virksomhed, endnu bedre. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod svindel. Læs mere her: https://www.experian.dk/erhverv/identitet-og-svig/compliance-og-fraud