Loading...

Sidste Gazellekåring er afsluttet: Fra historien om golfgiganten til Shawarma-kærlighed

Fra historien om golfgiganten til Shawarma-kærlighed

Tirsdag 10. december blev årets sidste Gazellekåring afsluttet med et brag, og dette blev kulminationen på fem store arrangementer i efteråret. Aalborg, Aarhus, Odense, Ringsted og København har været årets lokationer for Gazelle og Experians chefkonsulent og panelist på arrangementerne, Jakob Færgeman, har ikke været skuffet:

”Det har været en stor fornøjelse at deltage i Gazellekåringerne i hele landet. Jeg er især imponeret over, hvor mange spændende og nyskabende virksomheder vi har over hele landet, og den store forskellighed er utrolig inspirerende.”

Samtidig er Jakob Færgeman imponeret over ambitionsniveauet hos de danske vækstvirksomheder:

”Fra den lille Shawarma-butik Kösem med ambitioner om at konkurrere mod McDonald’s og Burger King til den etablerede verdensomspændne golf-teknologivirksomhed Trackman, er hver og én jo ekstremt inspirerende fortællinger.”.

For langt de fleste af Gazellerne gælder det, at digitalisering og teknologi spiller en hovedrolle i virksomhedens vækst. Derfor har arrangementerne været en god mulighed for Experian og Jakob Færgeman til at informere om truslerne og bagsiden af medaljen ved den teknologiske udvikling.

”Til konferencerne og i panelerne har jeg forsøgt at sætte lidt tanker i gang hos iværksætterne ift. cybercrime og identitetstyveri, da det er noget, der ligger fjernt for de fleste iværksættere. I Experian arbejder vi eksempelvis på the dark web, hvor vi overvåger hackere og identitetstyves arbejde. Det arbejde bruger vi til at hjælpe de danske virksomheder med at beskytte deres kunder, og informere dem, i tilfælde af at deres private oplysninger ligger tilgængelig på the dark web.”.

Jakob Færgeman er chefkonsulent i Experian, og har deltaget i paneldebatterne til Børsen Gazelle over hele landet.

I Danmark har vi eksempelvis set Tivoli, Mærsk og andre større virskomheder blive ramt af hackerangreb, og det er en tendens, der kun bliver større over de kommende år.

”Jeg er sikker på, at 2020 bliver året, hvor flere danskere for alvor får øjnene op for identitetstyveri, og her er det afgørende at virksomhederne er på forkant med udviklingen og investerer i beskyttelse inden ulykken indtræffer”.

Læs mere om Experians løsninger indenfor identitetstyveri og cyber-kriminalitet her.

Find Jakob Færgeman på Linkedin her