Loading...

Peter Brandt – 30 års jubilæum!

I går, 1. oktober, fejrede vi Peter Brandts, Experians Produktions og Data Director, 30 års jubilæum. Vi stillede ham en række spørgsmål for at høre, hvad der har fået ham til at blive hos Experian i 30 år, og hvad han værdsætter mest ved at arbejde her:

”Experian er en spændende virksomhed at arbejde for, en arbejdsplads i stadig forandring, og som virksomhed spiller Experian en vigtig rolle i specielt det danske erhvervsliv.

30 år i samme virksomhed er lang tid, men Experian, den teknologiske udvikling og vores kunder og leverandører har gennem årene altid formået at ”holde mig til ilden” med mange nye spændende udfordringer.

Jeg har haft og har stadig fornøjelsen af at være med til at både udvikle og passe godt på et af vores vigtigste aktiver – data – en opgave som mine dygtige medarbejdere og jeg sætter en ære i at gøre godt, og en indsats som sikrer, at vi kan levere data af høj kvalitet til vores kunder.”

Og planen er, at Peter forsætter nogle år endnu, da der fortsat er mange spændende opgaver forude.

Stort tillykke til Peter som blev fejret af sine kolleger med kage og gaver.