Loading...

Ny international anerkendelse: Experian Ascend er verdens bedste analyseplatform

De seneste fire år har Forbes Magazine udvalgt Experian til en af verdens mest innovative virksomheder. Vi er den førende leverandør af data, analyser og statistiske modeller, og teknologisk innovation er en helt grundlæggende motor i vores virksomhed. Nu har vi fået endnu en vigtig anerkendelse: FinTech Breakthrough Awards har kåret Experian Ascend som verdens bedste ”Overall Analytics Platform 2019” i kategorien Financial Research and Data.

Et intelligent værktøj
Experian (og dermed vores kunder) råder over markedets største database, og vores løsninger kan uden problemer integrere kundernes egne data. Men det skelsættende er ikke mængden af komplekse data, men muligheden for lynhurtigt at forvandle dem til indsigt. Maskinlæring, avancerede AI-teknikker og ekspertrådgivning gør Ascend til et effektivt værktøj, når virksomhederne skal produktudvikle, benchmarke, visualisere data, risikovurdere og i det hele taget træffe beslutninger på et solidt grundlag.

Fokus på Fintech-branchen

FinTech Breakthrough Awards hædrer hvert år de bedste virksomheder og produkter inden for finanssektoren og teknologibranchen. Priserne er opdelt i forskellige kategorier som Payments, Personal Finance, Fraud Protection, Lending og Financial Research and Data. I år var der over 3.500 nomineringer fra hele verden.

Det er i øvrigt andet år i træk, Experian får en FinTech Breakthrough-pris: I 2018 modtog vi en ”Innovation Award for Consumer Lending”.

>> Tilmeld dig vores seminar om Advanced Analytics og præsentation af Ascend

Læs mere om FinTech Breakthrough Awards