Loading...

Masser af inspiration til iværksættere – Tilmeld dig Børsen Accelerator

Der var stor interesse for Experians workshop på de to Gazelle Accelerator-konferencer, Børsen indtil nu har afholdt i Jylland. Senior Product Manager Michael Jensen fortæller:

“Det var super interessant at møde de engagerede deltagere, som talte åbent om deres udfordringer og var meget nysgerrige efter at høre om vores løsninger. For eksempel at man kan bruge sine egne data til at finde potentielle nye kunder.”

Michael Jensen refererer til produktet BusinessInsight med “tvillingesøgning”: På baggrund af data som branche, størrelse og geografi kan virksomhederne identificere nye leads, både herhjemme og i vores nabolande.

Konference-deltagerne blev også inspireret af oplæg fra succesrige iværksættere:

  • Sammen med sin familie lancerede Freddy Sørensen bilalarmen Saphe, som øger trafiksikkerheden og advarer mod fartkontroller. På ét år solgte de 600.000 enheder.
  • En sejr i tv-programmet Masterchef gav Timm Vladimir et “window of opportunity”, som han udnyttede til at etablere en madskole og tilbyde kurser.
  • Henrik Akselbo fortalte væksthistorien om Bloggers Delight, der er Danmarks største blognetværk og førende inden for influencer-marketing. Vi hørte blandt andet, hvordan han balancerer og udnytter, at selskabet har hele ti medstiftere og anpartshavere.
  • Mia Wagner fra Løvens Hule fortalte om sine aktiviteter og investeringer i Freeway-koncernen, som bl.a. står bag Dating.dk og er stiftet af hendes bror Morten Wagner.

Er du interesseret i en billet til den sidste Accelerator-konference i Middelfart (7. maj), hvor Tue Mantoni vil fortælle om at reducere kompleksitet i vækstende virksomheder? Så skynd dig at skrive til Marketing Manager Rie Lindgren på rie.lindgren@experian.com.