Loading...

“7 ways to own the world” – Meet the Speaker: Andreas Ekström

blog-article-andreas-ekstrom-930x420

Andreas Ekström er journalist, foredragsholder og én af verdens førende digitale futurister. Han er forfatter af syv bøger om den digitale revolution, og særligt bogen “The Google Code” om Googles succes med fokus på kombinationen af kultur og teknologi, har tiltrukket interesse og anerkendelse. Andreas benytter nu størstedelen af sin tid som foredragsholder, og har blandt andet afholdt TED-talks baseret på sine bøger.

Til Experian Innovation Summit 2018 vil Andreas tale om sin nyeste konceptualisering af nutidens digitale udfordringer, som virksomheder og individer står overfor. Et koncept, som han kalder “7 ways to own the world”. Ifølge Andreas står danskerne, og hele verdens befolkning, overfor en række specifikke udfordringer i takt med at verden digitaliseres. Det første punkt på Andreas’ liste kalder han Digital Identitet…

Digital Identitet  

Din personlige identifikation er ikke længere blot dit pas, dit sygesikringsbevis eller dit kørekort. De dage er ovre. Din personlige identitet og identifikation er nu blevet til elektronisk data og ganske snart, er den også digital. Denne udvikling skaber imidlertid en række udfordringer, som endnu ikke er løst.

Én digital identitet. Én bruger. Ét password.

Føles det ikke gammeldags og frustrerende, at du skal oprette en bruger helt fra bunden, opgive alle dine personlige oplysninger, når du skal købe et produkt eller en service online for første gang? Er det ikke ret fjollet, at vi i gennemsnit har seks forskellige adgangskoder til diverse medier: Facebook, Instagram, vores G-mail, vores hotmail, vores Zalando-bruger og Wupti-konto? I en ganske nær fremtid, vil dette ikke være nødvendigt. Den teknologiske udvikling er nemlig tæt på et punkt, hvor den er i stand til at opstille tilstrækkelig sikkerhed og danne en enkelt individuel identitet. Én online identitetsprofil per person, som kan benyttes på tværs af hjemmesider og diverse transaktioner.

Der opfindes hele tiden nye måder at identificere, hvem du er på: fingeraftryk, øje mønstre, blodåre-match og stemmeanalyse er alle metoder, som er i stand til hurtigt og præcist at åbne op for en digital forbrugerrejse. Den reelle standard for Digital Identitet er dog endnu ikke fastslået for alvor. Andreas italesætter, hvor stor betydning denne udvikling har for både privat – og erhvervslivet, og hvordan Digital Identitet kommer til at påvirke virksomheder og kundeoplevelser i fremtiden.

Digital Identitet er blot første punkt på Andreas’ liste. Du kan opleve de resterende punkter til Experian Innovation Summit 2018.

Hvad er de vigtigste take-aways fra din speak?

“Jeg kommer til at frustrere deltagerne. Jeg vil forsøge at stille dem en række tankevækkende og en anelse provokerende spørgsmål, som de kan tage med sig hjem. Jeg håber, at deltagerne vil få nye perspektiver på deres eksisterende ekspertiseområder, således, at de vil være i stand til at udfordre deres arbejdsplads med nye, interessante spørgsmål”.

Tilmeld dig Innovation Summit i dag

Til Experian Innovation Summit kan du ikke blot opleve Andreas, men også spændende indlæg fra blandt andre Google Danmark og Loyalty Group.

Tilmeld dig i dag – så er du sikker på at have en plads

The Myth of the Unbiased Search Result | Andreas Ekström | TEDxOslo

ekstrom-youtube-billede