Loading...

Sådan får du mere ud af din kundedata

banner-blog

Hvornår har du sidst gjort hovedrent i din kundedata? Ofte er virksomheders kundedatabaser fejlbehæftede, da data er dynamisk og konstant ændrer sig. Kunder flytter adresse, og andre lukker. Det er med andre ord en ressourcekrævende opgave at vedligeholde og styre dine data på kunder, leverandører og forretningsforbindelser.

Experians BusinessInsight 3.0 er den første online-løsning i Danmark, som giver din virksomhed mulighed for altid at have ajourført kundedata. Det sker gennem en såkaldt online datavask. Her kan du – når det passer dig – få renset din kundedata fra fejl, så du altid har opdateret og relevant data på kunder, leverandører og øvrige forretningsforbindelser.

Henrik Guldberg, Senior Product Manager med ansvar for BusinessInsight 3.0, fortæller om fordelene ved online datavask:

”De fleste virksomheder kender til udfordringen med fejlbehæftet eller forældet data. Her bruger man både tid og ressourcer på at opdatere kundelister gennem manuelle arbejdsgange. For ligger man inde med forældet data, går det nemt udover salgs- og marketingindsatser. Experians online datavask giver mulighed for, at virksomheder altid kan ajourføre deres data. Det sker nemt i et online modul og kan gøres på alle tider af døgnet.”

Datavasken matcher virksomhedens eksisterende data direkte op mod Experians komplette erhvervsdatabase. Hvis et firma skifter firmanavn, adresse, telefonnummer eller er ophørt vil datavasken ikke blot give en fejlmelding, men tilmed give muligheden for at korrigere med den nye og opdaterede data.

Alle virksomheder kan i dag få foretaget et sundhedstjek af deres data, hvor datavasken vil give et klart svar på kvaliteten og behovet for en større ajourføring.

>> Læs mere om online datavask 

Gik du glip af 3.0-lanceringen?

Til lanceringen af BusinessInsight 3.0 kunne deltagerne opleve de nye BusinessInsight funktioner i aktion. Vi præsenterede bl.a. Management Match, Online Datavask, vores forbedrede markedudvælgelse og det grafiske koncerntræ.

>> Se optagelsen af webinaret