Loading...

Ny løsning tager hvidvaskhåndtering til nye højder

banner-blog

Nye og mere omfattende regler på hvidvaskområdet stiller større krav til virksomhedernes håndtering af risikovurdering, kundekendskab i forbindelse med kundeoprettelse samt overvågning og rapportering til myndighederne.

Heldigvis kan kvalitetsdataleverandører og specifikke compliancesystemer hjælpe virksomheder med at løse en del af disse udfordringer effektivt og smidigt samtidig med, at lovgivningen efterleves.

Experian introducerer i disse dage løsningen Bridger Insight på det danske marked. Bridger Insight er en fleksibel online-løsning, som kan hjælpe danske virksomheder med at foretage lynhurtige compliance-check på både danske og internationale personer og virksomheder samt tilpasse og kontrollere risici, strukturere og dokumentere complianceprocesserne i forbindelse med kundeoprettelse såvel som ved udbetaling og løbende overvågning.

Experian lancerer Bridger Insight til danske virksomheder i samarbejde med LexisNexis, som er anerkendt i markedet for compliance data af meget høj kvalitet.

Sådan fungerer Bridger Insight

Systemet er fra brugersiden et enkelt webinterface hvor forskellige brugerprofiler med forskellige opgaver og rettigheder nemt oprettes og tildeles af en administrator.  Herefter logger den relevante bruger sig på, og udfører opgaver fx indledende PEP- og sanktionscheck.  Systemet kan naturligvis tilpasses virksomhedens ønsker til process og håndtering, ligesom at løsningen hjælper med identifikation af falske positive hits og håndering er egne positivlister og meget mere.

Senior Product Manager Michael Jensen fra Experian er begejstret for løsningen og især for mulighederne for upload af filer til screening af mange kunder. Kunderne kan selv indstille hvilke formater deres filer har og meget nemt administrere enten ad hoc screening eller indstille automatiske kørsler af batch filer.

”I en kompleks organisation er det ofte tidskrævende at dokumentere alle complianceprocesser, hvilket er et krav, når myndighederne banker på døren og foretager tilsyn. Bridger Insight letter dette arbejde betydeligt, da processerne allerede ligger i systemet. Det øger sikkerheden og kvaliteten både i det daglige arbejde med compliance, og ikke mindst når dokumentation skal forelægges revision og myndigheder.”

”Bridger Insight har gået sin sejrsgang i udlandet, og Experian er derfor stolte over at tilbyde løsningen her i Danmark, hvor den komplementerer Experians stærke kompetencer inden for compliance” afslutter Michael Jensen.

Kontakt os og hør mere om, hvordan Bridger Insight kan forbedre jeres compliance