Loading...

Experian bliver Børsen Gazelle partner

borsen-gazelle-experian

Hos Experian er vi optaget af vækst i samfundet og har i lang tid gerne ville synliggøre og hylde danske virksomheder, der vokser markant. Derfor er vi utroligt glade for at kunne fortælle, at vi netop har indgået et partnerskab med Børsen, der betyder at Experian de kommende år bliver partner på Børsen Gazelle. Det er et partnerskab vi er meget stolte over at indgå, og vi glæder os alle til det fremtidige samarbejde og at skulle levere data til udvælgelse af Gazellerne.

Vi glæder os til at skulle deltage på de kommende konferencer, og ikke mindst at kunne hjælpe i forbindelse med analyser og rådgivning omkring vækst i danske virksomheder. Experian og Børsen er enige om, at vi i fællesskab skal tage Børsen Gazelle til næste niveau, og er allerede i dialog om mange spændende tiltag – tiltag vi vil kommunikere om løbende.

“Vi er meget stolte over at kunne fortælle om vores partnerskab med Børsen Gazelle. Vi anser Gazellerne for at være rollemodeller i det danske erhvervsliv, og vi vil derfor meget gerne støtte op om den vilje og mod, Gazellerne er udtryk for.” 

– Bo Rasmussen, Nordic Sales Director, Experian

I april afholder Børsen Gazelle adskillige Accelerator konferencer, hvor Experian vil være tilstede og stå klar til at levere rådgivning. Du kan eksempelvis møde Experian i Aalborg den 11. april eller i København 9. maj.

Du kan læse mere om Børsen Gazelle og de andre partnere her