Loading...

Morgen-seminar om IFRS 9

Mød nogle af Europas allertungeste eksperter på området – og bliv klar til IFRS 9

Experian inviterer til morgen-seminar, hvor du kan møde nogle af Europas tungeste profiler på området, der fortæller om den nye tabsmodel, hvilke konsekvenser den får for den finansielle sektor, og hvad standarden betyder for systemer og processer.

Du vil også blive meget klogere på, hvordan du implementerer de data og analysekompetencer, der er nødvendige for at være compliant. Og på, hvordan Experian kan hjælpe med at udvikle, fintune, overvåge og implementere disse modeller, baseret på vores mange erfaringer med dette rundt om i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Agenda:

  • Introduktion til IFRS 9
  • ECL models & forward looking elements
  • Operationelle processer & trigger optimization for IFRS 9
  • Implementering
  • Q&A

Mød eksperterne

Armando Capone, Global Senior Business Consultant og Stefan Stoyanov, Vice President EMEA Analytics – begge fra Experian – har arbejdet sammen med flere af vores kunder i EMEA på IFRS 9. De vil dele ud af deres viden og erfaringer med den nye tabsmodel, og det vil ikke blive kedeligt.

Tid og sted

Dato: Torsdag den 20. april, kl. 8.30-11.00
Adresse: Copenhagen Fintech, Applebys Plads 7, 1411 Copenhagen

Vi håber, du har mulighed for at deltage. Seminaret er gratis, og du kan tilmelde dig ved at sende en mail til camilla.termansen@experian.com.