Loading...

Experian lancerer BusinessInsight 2.0 – nu med overvågning og nordiske data

business-insight-lp-banner-1024x200

Experian har pr. 24. januar opgraderet et af sine mest populære produkter, BusinessInsight. Herunder tilføjet en række spændende nyheder på indhold, nyt design og nye funktioner. Vi har lagt os i selen for at skabe en multifunktionel og ideel analyse- og informations-platform, hvor du kun behøver ét log-in til en lang række værktøjer, der understøtter vækst og udvikling af din forretning.

WEBINAR: Deltag i webinar 9. februar og lær BusinessInsight og de nye funktioner at kende

LÆS MERE Om BusinessInsight på vores produktsider.

 Her hjælper BusinessInsight

Vi ved fra vores kunder, hvor det gør ondt – og hvor virksomheder risikerer tab. Blandt udfordringerne er:

  • Det er svært at finde nye kvalitetskunder
  • Der er uforudsete tab på eksisterende kunder
  • Salg og markedsføring savner fokus
  • Alt for mange systemer og log-in’s
  • Manglende overblik over kundefordeling og indtjening

BusinessInsight giver dig det store overblik over kunder, emner og markeds-potentiale. Du kan kredittjekke og overvåge dine kunder. Du kan gennemføre detaljerede markedsanalyser, og du kan lynhurtigt finde nye emner, der ligner dine bedste kunder. Det er forretnings-viden, der styrker din vækst og omsætning.

Få stam-oplysninger på Sverige og Norge

En af de helt store fordele er, at BusinessInsight nu giver direkte adgang til stam-oplysninger på Sverige og Norge – hvilket er oplagt for dig, der vender dig mod det nordiske marked. Hidtil har du måske gjort brug af flere systemer, men nu kan du gennemføre firmaopslag på alle virksomheder i Norden (Finland ved tilkøb – og du kan samtidig orientere dig blandt samtlige relaterede direktører og bestyrelsesmedlemmer. Det hele foregår i én og samme platform og via samme log-in. På dansk, i vores egen valuta – og ved hjælp af et fælles søgefelt. Lettere bliver det ikke.

skaermbillede-2017-01-10-22-59-32

Nyt brugervenligt design

BusinessInsight har fået ny brugergrænseflade og dermed et mere moderne udtryk i et såkaldt  ”responsivt” design. Det vil sige, at BusinessInsight fungerer lige godt på PC og tablet.

Overvågning af danske virksomheder

I den nye BusinessInsight 2.0 er der mulighed for at tilmelde virksomheder til overvågning. Det indebærer, at du bliver dagligt informeret, hvis der sker ændringer i en given virksomhed for eksempel ved flytning, nyt regnskab, direktions-skift mm. Afhængigt af dit behov for at tilmelde flere af dine kunder, konkurrenter eller leverandører til din individuelle overvågning, kan der tilkøbes et eller flere ekstramoduler. En unik mulighed for at spare tid og ressourcer via automatiseret information om ændringer hos relevante virksomheder.

Kviksøgning på firma- og personnavne i Norge, Sverige og Danmark

Du kan lave kviksøgning i samme felt på firma og personnavne. Skriv for eksempel ”Balyfa” – og find den danske virksomhed. Eller skriv ”Anders Wilhjelm” –  og se de danske, svenske og norske virksomheder, som personnavnet er repræsenteret i. Du kan i øvrigt også søge på adresse, telefon- og CVR-nummer.

Google-integrerede placerings- og dækningskort

Det er altid praktisk at se, hvor en virksomhed hører hjemme geografisk  – og det kan du fortsat. Nu kan du også via Google Maps se ”street view” af virksomheden og studere området fra satellit-perspektiv.

skaermbillede-2017-01-10-23-00-50

Abonnerer du på én af de større versioner af BusinessInsight, kan du nu også se dine udvalgte emner og kunder på et placerings- eller dækningskort. Her er for eksempel et placeringskort med alle overskudsgivende virksomheder på Fyn med flere end 20 ansatte.

skaermbillede-2017-01-10-22-54-55

“Tvillinge-analyse” i Sverige og Norge

Når du har fundet din målgruppe i Danmark, kan du via en “tvillinge-analyse” se antallet af tilsvarende virksomheder i Sverige og Norge. Ét klik, så har du svaret. Ønsker du mere information om de udenlandske emner, kan du tilkøbe et nordisk ekstramodul, hvor du i øvrigt også har adgang til Finland og hermed hele Norden. Find din målgruppe i Danmark og klik på ”Tvillinge-analyse” hos vores nordiske naboer – og du vil lynhurtigt finde nye gode kunder i Sverige og Norge.

find-ma%cc%8algruppe-tvilling

Find din målgruppe i Danmark – klik på ”Tvillinge-søgning” i de ‘øvrige lande…

skaermbillede-2017-01-10-23-55-03

find-ma%cc%8algruppe-tvilling-2-jpg

… og find lynhurtigt virksomheder med tilsvarende potentiale i Sverige og Norge

Har du brug for at blive kontaktet af Experian vedrørende de nye opgraderinger – ring til Experian Kundeservice på 70 10 01 07.