Loading...

Blogindlæg: Derfor virker RKI

  • Hver dag foretager danske virksomheder ca. 36.000 kreditvurderinger i RKI?
  • Hver dag registreres godt 1.000 nye indberetninger i RKI
  • Op til otte ud af 10 betaler deres gæld, når de modtager en rykker associeret med RKI
  • Hver dag modtager ca. 400 personer vejledning om RKI via www.dininfo.dk og Experians Forbrugerservice

Effeciency level

RKI er et stærkt brand. Vi virker – og har gjort det gennem generationer. Som landets ældste gælds-register spiller vi en stor rolle i tusindevis af daglige beslutninger hos vores kunder.

Vi samarbejder med landets største inkassobureauer og inkassoadvokater og stiller værktøjer til rådighed for inddrivelse. Vi hjælper med kreditvurdering, så vores kunder kan træffe beslutninger på et sikkert og veloplyst grundlag.

340.000 indberetninger registreres i RKI registret om året – det svarer til 930 registreringer dagligt, hver dag året rundt. Indberetningerne sker automatisk fra Experians kunder og partnere via integrationer og stammer fra et bredt udsnit af dansk erhvervsliv.

Det høje antal registreringer betyder, at vi er i mange danskeres bevidsthed dagligt. Resultatet er glødende linjer til www.dininfo.dk, hvor NemID giver adgang til oplysning om hvem, der har indberettet, hvor meget, der skyldes, og hvordan gælden kan indfries. Vi har også travlt i Experians Forbrugerservice, hvor forbrugere vejledes i muligheder for at komme ud af registret igen – eller helt undgå registrering. Experian betjener daglig 400 personer via de to kanaler.

Ingen tvivl om, at vi vækker opmærksomhed, hvor vi er – og det er vi sådan set glade for. Vores erfaringer viser, at op mod otte ud af 10, der modtager en rykker med RKI-logoet, betaler med det samme.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan det er at repræsentere et brand som RKI?

Jo, tak – omdømme forpligter, og vi har virkelig mulighed for at gøre en forskel. Det påvirker væksten, når erhvervslivet har over 17 milliarder til gode hos forbrugerne. Det fortæller RKI-registret os, og det er viden, vi deler, så politikere og erhvervsliv får mulighed for at gøre noget ved problemet. På den måde er Experian med til hver eneste dag, året rundt – ja, op til 36.000 gange dagligt – at bidrage til et sundt og stabilt erhvervsklima i Danmark.Vidste du at danske virksomheder  i gennemsnit foretager 36.000 kreditvurderinger i RKI dagligt?