Loading...

Experian og RR Donnelley i partnerskab om digitale regnskaber

foto XBRL

Et partnerskab med verdens førende XBRL-specialist, RR Donnelley,   indebærer, at Experian fra november rykker data fra op mod 225.000 regnskaber over på en digital, globalt testet platform. Overgangen vil ske uden forandringer i datakvalitet og -leverance, kun vil informationerne være tilgængelige hurtigere end før, nemlig 24-48 timer efter, at virksomhederne har indberettet regnskab til Erhvervsstyrelsen.

25 års samarbejde med Experian
RR Donnelley er et ”Fortune 500 company” med hovedkvarter i Chicago. Virksomheden har XBRL som sit speciale og repræsentationer over hele verden. RR Donnelley har i 25 år haft strategisk partnerskab med Experian i England og senest udviklet deres XBRL-løsninger.

Stab af XBRL-specialister
Vi har indgået aftale med en virkelig erfaren samarbejdspartner. Det er en fordel, at bureauet kender vores produkter og compliance-krav, og derudover har det været afgørende, at RR Donelley kan tilbyde den største stab af XBRL professionelle. Det vil styrke vores position, når vi skal udforske kompleksiteten i det nye format”, siger Jens Hjortflod, administrerende direktør i Experian.

Ingen forandringer i den daglige drift
Når XBRL-løsningen går i luften vil Experians kunder ikke mærke forandringer i den daglige drift, bortset fra, at de finansielle oplysninger højst vil være to dage om at nå frem til Experians løsninger, efter de er blevet indberettet til Erhvervsstyrelsen.

Selvom processen automatiseres, vil regnskaberne fortsat være i menneskehænder. Når indlæsningen er sket, vil hvert regnskab blive kvalitets-kontrolleret af et team af specialister. Hver dag vil 10 procent af produktionen indgå i en ekstra kontrol.

Fremtidssikring
”Vi glæder os over et partnerskab, der fremtidssikrer os i en verden, der udvikler sig med stormskridt. Vi har nu adgang til den mest aktuelle markedsindsigt, de bedste specialister og et globalt XBRL-udviklingsmiljø. Det er viden, vi vil stille til rådighed for vores kunder”, siger Jens Hjortflod.