En ny generation af løsninger til gældsstyring

Hver gang du har kontakt med en kunde, har du en mulighed for at styrke jeres forhold. Selv når det drejer sig om inddrivelse. PowerCurve® Collections frigør værdien af data og Analytics, så både du og dine kunder kan opnå mere.

En sund økonomi. Teknologisk udvikling. Digitale kunder. Det lyder som nøgleingredienserne i en opskrift på vækst. Men nogle gange kan forbrugere komme i økonomiske vanskeligheder. Og du har som inddriver brug for at vide mere om deres situation for at vurdere hvilken fremgangsmåde, der er bedst. Du har brug for en strategi, der minimerer risiko, bevarer forholdet, og som følger reglerne og er fair hele vejen igennem. Udfordringen er, at det kan være svært at bringe al den nødvendige viden i spil samtidig og anvende den på en effektiv måde. Indtil nu.

Hvordan fungerer PowerCurve Collections?

 

Løsningen bringer det hele sammen, frigør værdien af data og Analytics og skaber en individuel og fair proces. Den trækker på data fra en række kilder for at danne et nøjagtigt billede af kundens situation. Den anvender Analytics og modeller til at vurdere den bedste strategi. Og med et moderne brugerinterface kan inkassovirksomheder og andre designe og gennemføre den mest effektive strategi.

PowerCurve Collections inkluderer en online portal, så kunder kan styre deres konto, oprette betalingsplaner og betalingstilsagn og afdrage på en diskret og bekvem måde.

Største fordele:

 

  • Personliggør inkassoprocessen
  • Øger inddrivelsen og maksimerer profit             
  • Reducerer misligholdt gæld
  • Styrker likviditeten og skaber vækst
  • Reducerer omkostningerne ved gældsinddrivelse
  • Følger lovgivningen
  • Styrker kundetilfredsheden
  • Forbedrer rehabilitering af kunder
  • Skaber hurtigere investeringsafkast

Best-in-class

 

Vi har over 30-års erfaring med at hjælpe virksomheder rundt om i verden med at træffe bedre og mere præcise beslutninger på alle stadier af en kundes rejse. Uanset om du erhverver en ny kunde, føjer nye tjenester til et eksisterende kundeforhold, eller hjælper en kunde igennem økonomiske problemer, er vores systemer og eksperter med hele vejen..

Mens teknologi, forbrugerpræferencer og lovgivning konstant udvikler sig, vil mange hævde, at inkassostrategier har stået stille i mange år. Det er tid til en forandring. Den uafhængige videns-virksomhed CEB har anerkendt vores globale inkassosystem med mere end 120 installationer rundt om i verden som et “best-in-class” produkt til inkassovirksomheder. Vi har integreret disse evner på vores PowerCurve- beslutningsplatform og skabt et omfattende gældsstyringssystem, der er i stand til at foretage indsigtsdrevne beslutninger.

 

Vi kan også kontakte dig

Udfyld formularen herunder, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

  • Send
Infografik

infographic