Nordisk markedsleder inden for kreditoplysninger

Nem adgang til kreditoplysninger om virksomheder og forbrugere på tværs af grænser er en afgørende faktor for ethvert firma, der er aktivt i to eller flere nordiske lande og ønsker at udvide sine aktiviteter i regionen med mindst mulig risiko.

Vores løfte

Partnerne

Suomen Asiakastieto Oy, UC og Experian har i fællesskab stiftet Nordic Credit Alliance, et partnerskab blandt de førende aktører i regionen, for at kunne tilbyde deres kunder en unik pakke med produkter og tjenesteydelser inden for kreditoplysninger om virksomheder og forbrugere i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Vores styrke

Nordic Credit Alliance tilbyder information af højeste kvalitet, de bedste løsninger og uovertruffen ekspertise i hvert af de nordiske lande.

Vores servicetilbud

Totalleverandør

Vi tilbyder den mest omfattende og pålidelige pakke med kreditoplysninger om virksomheder og forbrugere, der er tilgængelig på tværs af de danske, finske, norske og svenske markeder. Vi er jeres totalleverandør med et enkelt kontaktpunkt til pannordisk information i hvert land!

Kreditløsninger i hele Norden:

  • Rapporter om virksomheder
  • Rapporter om forbrugere
  • Overvågning
  • Vurdering af kreditværdighed
  • Ratings

Nordisk partnerskab med stærk lokal tilstedeværelse på hvert marked

Experian A/S

Experian AS Norway

UC AB

Suomen Asiakastieto Oy

Experian A/S er Danmarks førende leverandør af informationer om virksomheder og forbrugere. Selskabet tilbyder ikke alene soliditets- og kredit­oplysninger, men også en vifte af kredit­indekser, informations­servicer, beslutnings­værktøjer og konsulent­ydelser.

 

Kontakt os:
Tel. +45 70 10 01 07
www.experian.dk

Experian AS Norway giver adgang til en omfattende database om virksomheder og enkelt­personer, markeds­informations­løsninger som grundlag for effektiv kredit­vurdering, analyse og konsulent­ydelser.

 

Kontakt os:
Tel. +47 815 55 454
www.experian.no

UC AB er Sveriges førende virksomheds- og kredit­oplysnings­bureau. Selskabet hjælper sine kunder med at foretage risikofri forretnings­beslutninger ved at levere omfattende kredit­data, unikke analyse­værktøjer og andre effektive løsninger.

 

Kontakt os:
Tel. +46-8-670 90 00
www.uc.se

Suomen Asiakastieto Oy er en førende leverandør af informations­servicer, der kan være til hjælp i forbindelse med koncern­ledelse, økonomisk administration, risiko­styring samt salg og marketing i Finland.

 

Kontakt os:
Tel. +358 10 270 7000
www.asiakastieto.fi

Ønsker du flere oplysninger?

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • Send
  • © Experian 2017. Alle rettigheder forbeholdt.
[an error occurred while processing this directive]